Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rossz helyen lévő füllyuk...

Rossz helyen lévő füllyuk "benöveszthető"?

Figyelt kérdés

12 gyerekemnek aszimmetrikusra lőtték be a fülbevalót. Egy évet hordta, de zavaró a különbség, így kivettük, hogy hátha még eltűnik. Fél éve már nem hord semmit ebben a fülében, minimalisan összébb húzódott a lyuk, de megmaradt. Esetleg valami tuti tipp, hogy beinduljon valami öngyógyulás féle?

Javasolták eddig azt, hogy tegyünk be bizsut, attól begyulladhat és amint kivesszük, hamarosan összeforr.

Volt valakinek ilyen tapasztalata?

2016. jan. 14. 16:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Javítva: 12 éves
2016. jan. 14. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy kicsit többet kell rá várni, hogy beforrjon. Bizsutól nem is biztos, hogy begyullad és azért nem is olyan jó móka az.
2016. jan. 14. 17:07
 3/8 A kérdező kommentje:

próbáltam ilyen témájú fórumokat olvasgatni, de a "magátol való" begyógyulásra nem túl biztató a statisztika...

es köszi, h írtál.

2016. jan. 14. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
teljesen nem fog eltűnni szerintem. nekem is kisgyerekként volt fülbevalóm, aztán valamiért nem hordtam, és 7-8 évvel később is látszott, amikor újraszúrattam...
2016. jan. 14. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éve lett kilyukasztva, még tinikoromban és azóta sem nőtt be, pedig kb 1 évig volt csak benne fülbevaló. Szóval most van az alap 1-1 lyuk amiben fülbevaló van,és van a 2 plusz lyuk, amibe simán belemegy a fülbevaló.
2016. jan. 14. 17:49
 6/8 A kérdező kommentje:

En is ugy gondolom, hogy ha ennyi idő alatt nem forrt be, akkor már magátol sosem fog.

Csak annak aki nem akarja. :-) például 2 osztálytársának is begyulladt, a fülit kivették, pár nap múlva mire vissza akarták tenni, már össze volt forrva. Egyikőjük azóta már ujra lövette, a másik lánykánál meg már a helye sincs meg...

2016. jan. 14. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elég nagy a különbség lehetne mégegyet lövetni az egyik alá/fölé hogy szimmetrikus legyen és akkor max lesz az egyik fülében +1 lyuk mint a nagyoknak :)
2016. jan. 14. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki többet akar, akkor ez is lehetne egy megoldás. :-) de egyenlőre beérné 1-1 fülivel.
2016. jan. 14. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!