Mennyi a minimum smnktermek, amit egy olyan nonem kell birtokolnia, aki minden nap sok sminket hasznal?
Elhataroztam, hogy bemegyek a DM- be es a Rimmel markaju dolgokbol vasarolok csak. Inkabb kevesebbet, de jo minosegut.
Mikey vegyek?
Minden nap sok smink ez mit takar? Az alapozó gondolom biztos, de a szemedet szoktad e sminkelni, vagy inkább a szádat v mindekttőt?
Amik szerintem mindenkinek kellenek az alapozó, púder, pirosító, korrektor, szemceruza, szempillaspirál, rúzs, szájfény és egy-két paletta. Egy BB krém is jól jöhet.
De nemcsak a Rimmel jó márka, vannak még jók, Maybelline, Max Factor, Catrice.
A Rimmelnek a rúzsai nagyon jók, de pl. alapozó Maybelline v Max Factor elég jó, érdemes körülnézni krémmánián.
Nem mindenből a Rimmel a legjobb, de ahogy gondolod.
- alapozó (a nyakadon próbáld, ne a karodon!)
- korrektor (bőrhibákra szerintem a Catrice - Camouflage a legjobb, jobb, mint a drága korrektoraim)
- púder
- bronzosító kontúrozáshoz
- pirosító
- szemhéjtus
- egy bézses szemhéjpúder-paletta
- szemceruza
- szemöldökpor
- ecset pirosítóhoz és szemhéjpúderhez
- mlbb rúzs
- szempillaspirál
Ezek azok, amit én teljes sminknél mindig használok, de a mindennapokra csak alapozás és szempillaspirál.
-alapozó
-púder
-korrektor (világos és bőrszínhez hasonlító)
-szemhéjpúder paletta
-pirosító
-bronzosító
-szemöldökpor/ceruza
-szemhéjtus
-szempillaspirál
-ecsetek, esetleg szivacs
-ajakra szájfény vagy rúzs
kb ezek amik ha megvannak már egy elég fullos sminket lehet csinálni:D de mindennapokra én ezekből 3 terméket használok:D buliba viszont az összes felsoroltat
Ami rajtam van általában:
- bb krém / alapozó
- átlátszó púder
- szemceruza
- szempillaspirál
- rúzs
Nem mindennap: szemhéjpúder.
Nem tudom, hogy ez mennyire számít soknak de ahogy elnézek sok lányt, az igazán sok sminkhez még használnak pirosítót, szemöldökfestéket, bronzosítót, szájfényt.
Egyébként nézegess több márkából, a Rimmel nem mindenből jó. Simán előfordulhat, hogy az egyik terméket az egyik, míg egy másikat egy másik márkánál találod meg a neked legmegfelelőbb változatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!