Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi a minimum smnktermek,...

Mennyi a minimum smnktermek, amit egy olyan nonem kell birtokolnia, aki minden nap sok sminket hasznal?

Figyelt kérdés

Elhataroztam, hogy bemegyek a DM- be es a Rimmel markaju dolgokbol vasarolok csak. Inkabb kevesebbet, de jo minosegut.

Mikey vegyek?

2016. jan. 8. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább azt határozd el, hogy olyat veszel, ami bejön, ami jó a bőrödnek.
2016. jan. 8. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden nap sok smink ez mit takar? Az alapozó gondolom biztos, de a szemedet szoktad e sminkelni, vagy inkább a szádat v mindekttőt?

Amik szerintem mindenkinek kellenek az alapozó, púder, pirosító, korrektor, szemceruza, szempillaspirál, rúzs, szájfény és egy-két paletta. Egy BB krém is jól jöhet.

De nemcsak a Rimmel jó márka, vannak még jók, Maybelline, Max Factor, Catrice.

A Rimmelnek a rúzsai nagyon jók, de pl. alapozó Maybelline v Max Factor elég jó, érdemes körülnézni krémmánián.

2016. jan. 8. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenből a Rimmel a legjobb, de ahogy gondolod.

- alapozó (a nyakadon próbáld, ne a karodon!)

- korrektor (bőrhibákra szerintem a Catrice - Camouflage a legjobb, jobb, mint a drága korrektoraim)

- púder

- bronzosító kontúrozáshoz

- pirosító

- szemhéjtus

- egy bézses szemhéjpúder-paletta

- szemceruza

- szemöldökpor

- ecset pirosítóhoz és szemhéjpúderhez

- mlbb rúzs

- szempillaspirál

Ezek azok, amit én teljes sminknél mindig használok, de a mindennapokra csak alapozás és szempillaspirál.

2016. jan. 8. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

-alapozó

-púder

-korrektor (világos és bőrszínhez hasonlító)

-szemhéjpúder paletta

-pirosító

-bronzosító

-szemöldökpor/ceruza

-szemhéjtus

-szempillaspirál

-ecsetek, esetleg szivacs

-ajakra szájfény vagy rúzs

kb ezek amik ha megvannak már egy elég fullos sminket lehet csinálni:D de mindennapokra én ezekből 3 terméket használok:D buliba viszont az összes felsoroltat

2016. jan. 8. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami rajtam van általában:

- bb krém / alapozó

- átlátszó púder

- szemceruza

- szempillaspirál

- rúzs

Nem mindennap: szemhéjpúder.

Nem tudom, hogy ez mennyire számít soknak de ahogy elnézek sok lányt, az igazán sok sminkhez még használnak pirosítót, szemöldökfestéket, bronzosítót, szájfényt.

Egyébként nézegess több márkából, a Rimmel nem mindenből jó. Simán előfordulhat, hogy az egyik terméket az egyik, míg egy másikat egy másik márkánál találod meg a neked legmegfelelőbb változatban.

2016. jan. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!