Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire tartós a gél lakk?

Mennyire tartós a gél lakk?

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy a körömnövekedéstől függően 2-3 hét, de ez idő alatt is tart, nem pattogzik fel, csak a köröm növekedésével látszik, hogy újítani kell. Nekem a másnapra lepattant egy kicsi az egyik körmömből, másnapra egy még nagyobb egy másikból. Egy hét múlva már hat körmömön sehol nem volt a gél lak, lejött mint egy filmréteg, vagy mint egy vastagon felkent normál körömlakk. Ez másokkal is előfordult már? Mi lehet az oka?

2016. jan. 4. 15:40
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
rosszul lett felrakva
2016. jan. 4. 15:48
 2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki csinálja és milyen anyagokkal. A másik dolog pedig, hogy rágod- e, kaparod vagy egyéb külső mechanikai hatásoktól is rongálódhat. Nekem volt ami 2 hétig gyönyörű volt, de olyan is ami 1 hét alatt lejött.
2016. jan. 4. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez volt a második alkalom,hogy gél lakkot tettek fel. 3 hétig nagyon szép volt,ugyanúgy bántam vele ahogy most (nem rágtam, átlagos hatásoknak volt kitéve, ahogy ez alkalommal is), annyi volt akkor, hogy nőtt le, és mivel kismama voltam, csak egy alkalomra akartam, és én kértem hogy szedje le. Akkor olyan nehezen jött le, mikor a manikűrös csinálta, mintha úgy "hegesztette volna le", még fájt is. Most meg magától jött fel... buborékos volt, mintha levegő ment volna alá, és már külön figyeltem rá, mintha csak magam festettem volna valami béna lakkal, hogy megmaradjon. Azért tettem fel amúgy a kérdést, mert nyilván mikor a körmeim fél felületéről lejött teljesen magától (ahogy én korábban egyáltalán nem tapasztaltam) utána nyilván nem hagyom úgy, hisz karácsonykor hova mentem volna vele? :-) Onnantól a maradékot magam kapartam le, könnyűszerrel. Most attól tartok, hogy olyan érzékenyek ezek a vállalkozó hölgyek, hogy majd nem hiszi el, és majd lehet még hülyének néz. Sajnos volt már rá példám, és nagyon kellemetlen volt az is.
2016. jan. 4. 15:57
 4/6 anonim válasza:
Akkor nagyon rosszul tette fel, levegős lett és lejött. Menj vissza és mondd el neki.
2016. jan. 4. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Keress mást. Optimális esetben (megfelelő anyagok, szakértelem, a vendég körme egészséges, nem papírvékony) egy géllakk addig marad a vendég kezén, amíg a körmös le nem szedi, vagy le nem nő. A lenövés miatt persze illik 2-3 hetente cserélni, de a tartósság nem ettöl függ.

Egy műkörmös

2016. jan. 4. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasonlóan gondolkodom, egyébként még dicsérte is a körmeim állapotát, én sem tartom papírvékonynak, nem hinném, hogy ez lehet a gond. Új városban élek, még keresgélem ilyen téren az "igazit". :) Hogy megmondjam-e neki, nem tudom, mert én már jártam úgy itt fodrásszal, hogy miután eldöntöttem hogy én nem megyek hozzá, a párom még járt, mert neki jól vágta le a haját, aztán neki is kezdte egyre bénábban.. a második ilyen alkalom után már ő sem akart hozzá menni,de hát jobb híján.. és hirtelen kellett. Annyira apró és kultúrált módon közölt kritikával illettem, hogy megmondtam neki, hogy sajnos most már kétszer is hol rövidebbre volt vágva, hol hosszabbra volt hagyva a párom haja. Mondtam neki, hogy itt meg itt, és ne haragudjon, de erre figyeljen majd. Erre fogadta a páromat, megnézte a haját, utána "kihajított" minket a szalonjából, mondván hogy én olyan durván megaláztam, mint még soha senki..... És visszaadta a korábbi vágás árát, és soha többet ide be ne tegyük a lábunkat... :-o Köpni nyelni nem tudtam. Én a korábbi fodrászommal bármit meg tudtam beszélni, ha valami nem tetszett, és soha senkivel nem beszélek úgy, hogy megbántsam. Attól tartok, hogy majd ezzel a csajjal is így járnék csak..
2016. jan. 4. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!