Géllak tapasztalatok? Mennyire tartós? Azt is reszeléssel távolítják el?
Nem kell mindet reszelni, nekem one-step, azaz egylépéses gél-lakkom van, és egy ideje magamnak csinálom.
A Brillbirdnek van nagyon jó kis kezdő csomagja, 8000 ft, lámpa és minden egyéb is benne van.
A Crystalnails-ek is van egylépésese, de 1-2 nap után lepattog, pedig többször próbáltam.
A BB 3 hét után is tökéletes, csak a lenövés miatt szoktam újra csinálni.
Egyébként le kell áztatni ezeket, ha kb. 10 percig van a lemosós vatta a körmömön fóliába csomagolva, akkor narancsfa pálcával lazán lejön, nem kell kapargatni, nem sérti fel a körmöt.
"CN-esnél akkor pattog le, ha nem kened le a köröm éleit is a színnel és a fedő géllakkal."
Ez így ahogy van, hülyeség.
Akkor pattog le = mindig lepattog.
Hónapok óta magamnak csinálom, a BB tökéletes hetekig, a CN 1-2 napig SEM.
Lekenem a végeket, különben már aznap fel is válna.
Fedő géllak: mi van??? Egylépéses, nincs alap- és fedő-lakk! Épp ez a lényege!
Olcsóbb, gyorsabb!
Buffer, zsírtalanító-gombaölő, szín, és már kész is!
Próbálkoztam én többször a CN-nel, h már kidobtam rá a pénzt, krémmánián jó hosszan le is írtam a tapasztalataimat, ha érdekel vkit.
De rájöttem, hogy nem lehetek én a béna, nem én csinálom rosszul, hiszen a BB-nek semmi baja, sehol nem válik fel, nem levegősödik, nem pattog le, csak egyszerűen lenő, ahogy azt kell!
A CN nem megfelelő minőség, legalábbis one step gél-lakkból nem, ez tény.
Ha már one step, nézzétek meg ennek a kettőnek az értékeléseit a krémmánián, a BB-ért mindenki odáig van, a CN-ről elég sok a rossz vélemény.
Mindezt úgy, hogy állítólag ugyanaz a cég gyártja, vagyis ugyanaz a tulaj.
Szerintem a CN nem lett megfelelően kifejlesztve, túl hamar dobták piacra.
Köszi mindenkinek! Utánanézek akkor ennek a brillbird szettnek, ha tényleg otthon is meg lehet csinálni, valószínűleg jobban megéri, mint 3-4 hetente a körmösnél kiadni rá a pénzt.
Még az a kérdésem, hogy mivel lehet leoldani és kb. mennyi idő?
Most 7990 ft a szett.
Van benne egy 9 W-os UV lámpa, finom buffer, durva reszelő, 2 db narancsfa pálca, és egy általad választott szín.
Leoldáshoz ne vedd meg a drága leoldót, én sima körömlakklemosót használok. Úgy szoktam, hogy az arcomhoz használt vattakorongot 4 felé vágom, egyenként átitatom lemosóval, azt teszem a körmömre, és betekerem alufóliába. Pár perc alatt leoldja, de ha 10 percig hagyod rajta, olyan könnyen lejön, hogy nem kell kaparghatni.
A BB oldalán van step-by-step video is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!