Mi a véleményetek az Essence márkáról?
jó pár évig aktívan használtam a termékeit. aztán kipróbáltam másokat is..ég és föld. az essences csomagolás nálam mindig hamar szétesett. az égetett púder/bronzer/pirosító is összetört. a ceruzáknak tört a hegyük, anélkül,hogy leejtettem volna őket.. az ajakceruájuk kőkemény,lehetetlen használni..a tartósnak hirdetett rúzsúk 30 perc alatt nyomtalanul eltűnt a számról,evés,ivás,beszéd nélkül. a filces tusuk 1 hét alatt bepenészedett, pedig száraz helyen tároltam. a zselés,tégelyes tusuk beszáradt pár használat után.az ecsetjeiket alig tudom kimosni és hullajtják a szőrüket. a fedőlakkjuk 1-2 hét használat után olyan állagú lett mint a ragasztó, nem lehet rendesen kenni.
és még hozhatnám a példákat.
azóta már nem veszek essence termékeket,mióta rájöttem,hogy vannak sokkal jobbak, szinte ugyanennyiért(pl catrice).
de még mindig van pár ecsetem vagy sminkcuccom ami essences. nem is tudom miért vettem annyi éven keresztül. amiket igazán szerettem(néhány szemceruza) azokat mindig kivonták a forgalomból.
most lehet hülyézni,hogyha xar akkor miért vettem.. már mindegy.
nektek mi a véleményetek a márkáról? meg vagytok elégedve a termékeikkel?
azóta én max a körömlakk részleget nézem, ott elég nagy a színválaszték és olcsó. szerintem az az egyetlen vállalható termékük.
szerintem az essence elég változó minőségben. a szemhéjpúderek jók, bár kicsit porzanak. az ecsetek is megérik az árukat. a körömlakkok nekem sem váltak be, de ennyi pénzért nem olyan rossz az sem. nekem az essences ceruzák váltak be nagyon szemöldök, szem, ajakceruza... nem értem miről beszélsz amúgy én 200-300 forintokért vettem azokat az ajakceruzákat és egyáltalán nem kemények, krémesek. a kedvenceim. a rúzsok változóak, hamar lekopnak de van ami nagyon krémes és egyáltalán nem szárít, ennyi pénzért gyakrabban újra kenem
megkell válogatni milyen essence terméket vesz az ember (ahogy a többi márkánál is) és most nem az essencet akarom védeni, mert nem tartozik a kedvenc márkáim közé de van néhány jó cuccuk. de pl alapozót, púdert sosem használnék essencet. a csomagolásuk viszont tényleg sokszor gagyi.
szerintem ne vásárolgass összevissza, nézz utána krémmánián a dolgoknak
ismerem a kremmaniat. mostanában szoktam nézegetni. mások is írják az ajakkontúr ceruza problémát. többen írják,hogy változtattak az összetételen és a kupakon. ezek szerint kifogtam a rossz szériát.. de ha valaki nem hiszi el , szívesen elküldöm postán a ceruzát. kőkemény a hegye, egyszerűen használhatatlan.jó, nem volt drága, de mindegy lett volna az ablakon dobom ki azt a pár száz forintot.
de amikor vásárolgattam tőlük,akkor nem nagyon néztem az értékeléseket még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!