Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az Essence...

Mi a véleményetek az Essence szemöldökrajzoló szettről?

Figyelt kérdés
most olvastam milyen jó áron van a rossmanba és ki akarom próbálni a sablonok miatt véleményeket várok

#divat #szépség #Essence szemöldökrajzoló szett
2015. okt. 6. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mióta megjelent használom. Minden nap. Nagyon sokáig kitart, eddig talán 3x vettem. Jól pigmentált, tartós, az ecset is korrekt, amit adnak hozzá (bár én külön szemöldökecsetet használok hozzá, de azzal is jó dolgozni, amit adnak hozzá). A sablonok viszont... Hááát, engem egyáltalán nem győztek meg, számomra használhatatlanok. Nekem túl nagy, és alapvetően természetellenes formájuk van... Amúgy próbáltam őket, nekem már az is gondot okozott, hogy egyik kezemmel ott tartom, a másikkal pedig felviszem rá a festéket... Szóval a sablonok miatt biztos nem venném meg, de maga a por és ecset jó. :)
2015. okt. 6. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
majdnem fél éve használom, előtte szemöldökceruzát használtam, de a por sokkal jobb! nagyon jól pigmentált, tökéletesen illik a szemöldököm színéhez, reggel felviszem és estig kitart, nagyon tartós. a sablonokat én nem használom, nem is kellenek :) de nagyon sokáig elég, nekem még több mint a fele megvan pedig minden reggel használom
2015. okt. 8. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
nektek hol sikerült be szereznetek mert én 3 rossmant és 2 dm-et bejártam de nem volt nekik :(
2015. okt. 9. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Rossman, Müller
2015. okt. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!