Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fáj az ajak piercing szúrása?

Fáj az ajak piercing szúrása?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 15:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
én ma csináltattam, kettőt is az ajkamba.. szeritnem a fájdalom nagyon minimális.. 10es skálán olyan 3-as.. és tényleg inkább az a rosszabb amikor a pc-t teszik bele.. de azt is simán kilehet birni :)
2010. jún. 28. 17:30
 12/15 anonim válasza:

DEhogyis (:

HAllod,nemfáj (:

Nekm pl a Vörösmarty téren,érzéstelenítő nélkül szúrta bnőm:D

1,7es branültűvel:D

utánna betadinoztuk,aztán aznap bedagadt, de másnap éne mentem inni :D és sokan mondják h ne igyál ilyenkor alkoholt,hát de nekm attól pont hogy jobb lett =D

rá egyhéttel már arra keltem h gennyezik picit,de fertőtlenítettem és mindig volt nálam cucc amivel törölgettem na meg egy kistükör:D

de amúgy én tejet is ittam pc szúrás után,de semmi bajom nem lett belőle. tényleg mindenkinél más a reakció.

Szóval komolyan nem fáj =)

2010. júl. 6. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:

egyeltalán nem fáj

szúnyogcsípés érzéstelenítő nélkül is szerintem:'D

utána rossz egy kicsit, amikr már benne van és minden baja van, de be góygul az is..

2010. aug. 8. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:

szia

én szombaton csináltattam:) nem is érzéstelenítették el,csak lefertőtlenítették, de nekem csak egy kicsit fájt, persze ez mindenkinél változó :DD..és amikor az a cső benne van,nekem pont az nem fájt egyedül :'D mindenképpen megér ennyi fájdalmat :)))

2010. aug. 24. 00:30
 15/15 anonim válasza:
én mosolyogtam is xddd egyáltalán nemfájt :'DD
2010. nov. 4. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!