Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fáj az ajak piercing szúrása?

Fáj az ajak piercing szúrása?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Annyira nem, de egy Á-t megér. Különben nem maga a szúrás a fájdalmas, hanem mikor benne van az a kis cső, amibe belevezetik az ékszer szárát, majd kihúzzák és csak az ékszer marad, na az eléggé feszít. De nem tök mindegy? Ha félsz, hogy fáj, nem is akarsz igazán.
2010. márc. 24. 15:50
 2/15 A kérdező kommentje:
igazad van, csak érdeklődtem hogy ha arra veszem magam mire kell számítanom :) köszi a választ!
2010. márc. 24. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
ki lehet bírni egyáltalán nem vészes!
2010. márc. 24. 15:53
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Fúú... én régebben csináltattam... nem szalonban, hanem egy barátnőm csinálta. Hülyeség volt, de szerencsére nem lett semmi baj. Egyáltalán nem fájt a szúrás, de a PC nagyobb volt, mint a tű, úgyhogy gyakorlatilag átbökte az ajkamat. Az elég rossz volt, de ki lehet bírni. Ha a szúrás mentes ilyen "komplikációtól", akkor nem gáz^^
2010. márc. 24. 16:06
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van:)Volt az orromban az sem fájt.Van a szám felett(a picike alig látható gömb a szép,ne akarj túl nagyot az ronda)van a nyelvemben és a köldökömben:)Egyik sem fájt:)Az utána lévő gyulladás vagy begyógyulás fájdalmasabb,de ki lehet bírni:)Tudod ez oylan mint akinek fáj a foga és nem mer elmenni mert fájni fog...közben a foghuzás jobb volt mint az előtte lévő szenvedés:)
2010. márc. 24. 16:43
 6/15 anonim válasza:
hú. hát én magamnak szúrtam biztostűvelXD fájni fájt. de szinte minden pc fáj. de szerintem megéri:d
2010. ápr. 2. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:
pcsnél nem fájt,mikor én szúrtam kellemetlen volt.túl lehet élni ^^
2010. máj. 4. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:

nekem majd szerdán csin, de féleekxD

majd leírom a tapasztalataimatxD

2010. máj. 11. 14:57
 9/15 anonim válasza:
nekem nm fájt maga a szúrás.. tegnap csináltattam, bnőm szúrta.. csk az fájt kicsit mikor a pc-t raktuk bele :D igazából lezsibbadt a szám, szóval nm érzetem nagyon semmit :D
2010. jún. 11. 20:40
 10/15 anonim válasza:

Szijjah

Mindenféleképpen csináltasd szalonban és ne félj a szurítól mert olyan vékony tűvel adják az érzéstelenítőt hogy nem fogod érezni uána meg már a szúrás se fáj csak utána ápold ahogy a piercer mondja :)

2010. jún. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!