Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudnám ezt megállítanI?

Hogy tudnám ezt megállítanI?

Figyelt kérdés

az iskolában a fiuk azt mondják h ronda vagyok

és sminkelem is magam meg vasalom a hajam divatosan öltözködöm és a lányok szerint szép vagyok de nem értem h a fiúk miért ijen genyók..hogy reagáljak a "de ronda vagy "kijelentésre??

2010. márc. 23. 19:54
1 2
 1/12 papagenou ***** válasza:
100%
attól hogy valaki festi magát (sőt az néha csak tovább ad rá) meg vasalja a haját stb, még nagyon is lehet ronda. inkább legyél természetes az még lehet hogy jól is állna
2010. márc. 23. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
ne reagálj rá semmit, ha úgyis tudod, hogy nemigaz
2010. márc. 23. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
a mi osztályunka is van egy ilyen lány. Divatosan öltözködik, festi magát vasalja a haját..Mégis bűn ronda szegény, de mondjuk neki a természete is nagyon rossz. De szerintem ha a lányok azt mondják szép vagy és te se érzed magad rondának ne foglalkozz a fiúkkal, nagyon gyerekesek.
2010. márc. 25. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy kedves, jófej lányra nem fogják azt mondani, hogy ronda, még ha esetleg nem is a legszebb...

Lehet, hogy nem a külsőd miatt csinálják... persze az is lehet, hogy igen.

2010. márc. 26. 03:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Először is örülnék egy képnek rólad.

Szerintem jó, hogy foglalkozol magaddal, mert ez sok fiúnál piros pont. Hány éves vagy? Mert tudod hogy megy ez általánosba a fiúknál...

2010. ápr. 5. 20:01
 6/12 A kérdező kommentje:

13/l vagyok éss hát állítólak azért csinálják mert a leg több elég gazdag orvosok meg ügyvédek a szüleik és csak én vagyok aki nem márkás cuccokban jár...:/

am nem festem magamat annyira csak korrektor alapozó és szempillaspirál sztem ez nem sok...:/

am köszi a válaszokat:D

2010. ápr. 12. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:

13 évesen engem se tartottak túl szépnek... most meg már igen. ne aggódj! alakulni fog. lehet h csak nem érzed magad jól a bőrödben (mondjuk nem is csodálnám, ha ilyeneket mondanak...) és ez meglátszik rajtad kívülről.

A legjobb amit tehetsz: ne is foglalkozz velük! ha azt mondják, h ronda vagy, mondd azt, hogy "te még rondább!"

lehet h azért ilyenek, mert tetszel nekik :D

2010. ápr. 12. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Később megszépülsz, hidd el! Én is igy voltam a te korodban, de ma már 18 vagyok és megszepültem :D
2010. ápr. 12. 17:03
 9/12 anonim válasza:

13 éves vagy. Nos, én meg egy pasi sok év tapasztalattal.

Elmondok egy sztorit. Volt egy csaj mikor annyi voltam kb mint te.. az osztályban minden srác rondának tartotta,

sőt cikizték is. Egyébként tényleg ronda volt!

Bűn ronda!

Kijártuk a sulit... eltel 10 év..találkoztunk a lánnyal.

Közben fejlődött, beindultak a hormonjai, nőiesedett,

kész nő lett belőle.

Szerintem most nincs az a pasi aki ne akarná megdugni.

Bocs, hogy igy fogalmazok, de eszméletlen jó nő lett belőle.

Szóval ne aggódj. Vigyáz majd az alakodra, az évek múlásával ne hagyd el magad. Sose hízz el, légy igényes, sportos és mindig lesz rengeteg srác, akinek kelleni fogsz. Még ha most ezt nem is így látod. Így lesz.

Bizz bennem.. Nagyot néztünk ezen az

osztálytársunkon is. :)

Azért mondjuk egy kép alapján is megmondom

neked őszintén, amit gondolok.

2010. ápr. 13. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
már írtam, de még az jutott az eszembe, hogy egy csomó hírességet cikiztek a külseje miatt tinédzserkorában: Nicole Scherzingert, Victoria Beckhamet és Mihalik Enikőt is :) szóvaaaal már van egy közös pontod velük! :)
2010. ápr. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!