Hogyan tudnám megállítani a terhességi hízást?
Ez engem is érdekelne.
22 hetes kismama vagyok és már felszaladt 10 kiló.
Hát a leírtakon kívül nem tudsz többet tenni érte:-(
Majd szülés után kell mással is próbálkozni, esetleg kivizsgáltatni magad nem-e hormonális probléma.
Ha tényleg csak nyers zöldséget, gyümölcsöt eszel, kerülöd a fehér lisztet, cukrot, szénhidrátot, eleget mozogsz, akkor nem tudsz most többet tenni.
Orvosod mit mond erről? A 16 kilót nagyon sokallom...
Más lehet a háttérben. Vizesedsz esetleg?
A 16kg,nem csak háj, főleg ha figyelsz arra, hogy mit és mennyit eszel. Esetleg végezz terhes tornát.
De az is kérdés, hogy hány kg a baba, méhlepény, a magzatvíz...etc. Meg ez alkati dolog is.
Szerintem most ne ezzel foglalkozz,hogy hány kg vagy,hanem hogy jól érezd magad.
Hű, szegény, ez tényleg elég sok. Amúgy megkérdezhetem milyen alkat vagy? Eddig is hajlamos voltál hízásra?
Mert ha tényleg egészséges a táplálkozásod, akkor nem értem. Nem lehet hogy cukor vagy hormongond?
Én még csak 17 hetes vagyok és kb. 2 kg-ot híztam, pedig ugyanúgy, ugyanannyit eszem mint eddig. Soha nem voltam hízékony, megehettem bármit. De sokat hallani arról, hogy terhesség alatt valakinek annyira lelassul az anyagcseréje, hogy hirtelen sokat hízik.
Bocsi, nem rémisztgetni akartalak!:) Csak nekem a 25. héthez képest tűnik soknak. Nekem mindenki azt mondta, hogy csak a 25-30. hét után jön föl a java! Remélem veled nem így lesz! Környezetemben már tapasztaltam az ellenkezőjét is!
A lényeg, hogy tényleg figyelj oda mit eszel, akkor nem hízhatsz, max. víz megy fel, az meg le is jön, ahogy felment:)
Én most 22-nél tartok.... ez a 36-37.hét. Tehát a 25-en kb.12-nél tartottam. Mármint kilóban. Valóban nem kevés a tiéd sem. De a saját tapasztalatom, nem tudsz mit tenni...
Nálam derült ki közben pajzsmirigy alulműködés, ami okozhatja ezt. esetleg ennek járj utána. (de azóta is hízok, igaz, azóta jobban vizesedek). de tudom, hogy ez nem csak víz, mert nem jók a régi gatyók seggben... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!