Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Mellbimbó piercinget szeretnék de félek elmondani a barátomnak nemtudom hogy fogja fogadni,szerintetk hogy mondjam el?2és fél éve vagyunk együtt
18/L
2010. márc. 23. 19:49
1/3 anonim válasza:
Hát ha ez problémát okoz neked 2 és fél éves kapcsolatnál,akkor nem tudom milyen kapcsolat lehet...
Amúgy talán előbb kérdez rá,hogy mi a véleménye a pc-ről,ha tetszik neki akkor előrukkolhatsz az ötleteddel,de ha nem akkor nehezebb dolgod lesz,de akkor is mondd meg neki,hogy neked nagyon tetszik és szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Én egyszerűen megkérdeztem a párom, hogy mit szólna hozzá. Egyből nemet mondott. :(:) Beszélgettünk róla, és végül ő győzött. Meggyőzött, hogy ne csináltassak. Bár, néha még mindíg fáj a szívem utána egy kicsit. De neki annyira nem tetszett, hogy nagyon nem.
3/3 anonim válasza:
szerintem is kerdezz ra hogy mit szolna ha ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!