Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Azok akik leszólnak másokat...

Azok akik leszólnak másokat póthaj, műszempilla, műköröm miatt miért irigykednek csak azért mert ők nem tehetik meg anyagilag?

Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 22:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért azt ne feledjétek, hogy a guminő nem szeret, nem támogat és nem is főz, mos, takarít...

Egyébként az általam felsorolt kiegészítők egyike sem műanyag.

2015. dec. 15. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos tizenéves lehetsz... Nem szószerint a műanyagra gondoltak az előttem szólók, hanem arra, hogy egyik sem természetes és ha tetszik ha nem, sok embernek nem jönnek meg a mű dolgok.

Példának amúgy itt vagyok én. Egészen kiskoromtól 14 éves koromig rágtám a körmeimet, aminek az lett az eredménye, hogy nagyon rövidek a körömágyaim, és hiába nem rágom már évek óta, nem akar megfelelő ívűre nőni. Természtes módon sose lesz szép hosszú körmöm, viszont bármikor csináltathatnék valami műt, azt még az én kis csonkjaimra is meglehetne. Szóval igen, irigy vagyok, de nem a műkörmös lányokra és nőkre, hanem azokra akiknek az igazi körmük szép. Meg nem leszólni szoktam őket, hanem megdícsérem, hogy milyen szép.

2015. dec. 15. 13:44
 13/15 anonim válasza:
Nem feltétlen irigység, egyszerűen csak nem tetszik nekik. Szerintem a póthajjal nincs gond, ha szépen van felrakva. Műköröm szintén, ha nem nagy lób*szó, formátlan és idétlen a minta. A műszempilla meg nem tetszik. :)
2015. dec. 16. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom,hogy az ilyen emberek irigyek. Csak logikusan gondotkodnak.Férfi ismerősöm ellenzi az ilyen mű dolgokat,ő biztos nem irigységből beszélt erről:D

A fiatal lányoknak ezt a példát mutatják,hogy csak így lehet jól kinézni.

Azért csak gondoljunk bele, egy nőnek :műhaja,műszempillája,és műmelle van,akkor mi az ami igazii rajta? Valamit igencsak kompenzálni akar egy ilyen nő.Én lenézem őket, mintha a szépséget meg lehet venni pénzért.

2016. jan. 14. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Elképzelem, ahogy egy komolya munkahelyre valaki bemegy egyik napról a másikra sárgára festett műhajjal, homlokig érő pillákkal, stiletto körmökkel, esetleg műszájjal.

A portás fel sem ismerné, és irányítaná az utcasarokra, biztos eltévesztette a munkahelyét.

2016. febr. 23. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!