Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Próbáltátok már a Maybelline...

Próbáltátok már a Maybelline Falsies szempillaspirált?

Figyelt kérdés

Olyan csomagolása van mint a Colossal-nak, csak lila.

Esetleg összetudjátok hasonlitani a Colossal-lal?

Miben más, jobb-e, megéri-e?

2010. márc. 22. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van:)

Szerintem jó...Az eddigi legjobb spirálom*.*

Hasonlítani nem tudnám a másikkal, azt nem próbáltam:/

De ez az összes közül amit próbáltam a legjobb:)

Rögtön megszárad,nagyon szépen dúsít-hosszabbít:)

2010. márc. 24. 14:38
 2/15 A kérdező kommentje:

Szemeztem vele a Rossmannban, de mégsem vettem meg.

Kicsit ódzkodok attól, hogy kicsi a keféje. Nekem eddig csak a nagy keféjű spirálok jöttek be.

De mégis izgat! Előbb-utóbb szerintem úgyis megveszem. :D

2010. márc. 24. 17:15
 3/15 anonim ***** válasza:
én holnap veszek mivel most 1500lesz akciosan amugy nem tom mennyi. végül vettél kérdező? és ez vízálló vajon? a keféje kicsi vagy miért ódzkodtál tőle?
2010. márc. 28. 18:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is láttam, hogy most 1499 a Rossmannban. Pénzszűkében vagyok, nem biztos hogy most veszem meg. Van még a Colossal-omból, addig kibirom. Majdcsak lesz még akciós valahol, amire az elfogy. Ha megvetted, kiváncsi vagyok a te véleményedre is! :)
2010. márc. 29. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:

holnap próbálom ki, majd megírom :)

Essence szemcerkát használtál már? az is az újságban volt, elvileg hosszan tartó, nah arra is kíváncsi leszek, azt is megvettem :)

2010. márc. 29. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
gyönyörű pillákat csinál, tényleg nagyon jó. Az Essence szemcerka is jó, tényleg nem folyik el, megérte ez a vásár. Ajánlani tudom őket :)
2010. márc. 30. 09:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Ajj, hónap vége van, és most nem erre kéne költeni. De szerintem még délután megveszem. Imádom a kozmetikumokat! :'(
2010. márc. 30. 09:38
 8/15 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok :) vedd meg a szemcerkát is, ha tartós szemcerka kell, ez a tuti :)
2010. márc. 30. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 hete vettem a rossmannban :) Szerintem nagyon jó szempillaspirál és ára sem ér a csillagos égig :)

Olvastam az szórólapban hogy műszempilla hatást ígér... Mondom egy próbát megér :)

Annyiraa gyönyörűszép ívelt, hosszú és dús szempillákat varázsolt :| ahh ledöbbentem de tényleg. Eddig ez a legjobb szempillaspirálom. Pár barűtom szóvá is tette, hogy milyen hosszú és gyönyörűek, egyik még aztis mondt, hogy tuti műszempilla...hehee :D

2010. ápr. 3. 21:07
 10/15 anonim ***** válasza:
na most meg 1400 ft lesz :( buktam egy 100ast.
2010. ápr. 5. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!