Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Maybelline affinitone alapozót...

Maybelline affinitone alapozót vagy maybelline volum' express szempillaspirált vennélinkább 1100ért?

Figyelt kérdés
holnap ilyen nagy akció lesz mammut rossmannba ..de erre az ujságba az van írva a 2 termék közé hogy VAGY tehát nem bizti h mind2-t ideadják ennyiért és nem tudok pénzt csinálni holnapig
2010. jan. 21. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

RossmannbaN, újságbaN + írásjelek.

Amúgy attól függ, hogy milyen a bőröd. Ha alapozó nélkül is szép, akkor egy szempillaspirállal többre mész. De ha van rendes szempillaspirálod, akkor felesleges még egyet megvenni, legalábbis ha magamból indulok ki.

2010. jan. 21. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
bemész a rossmannba, először megveszed a szemspirált, visszamész másnap, megveszed az alapozót;):P
2010. jan. 21. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vettem ki a kérdező írásából, hogy csak holnap van ez az akció tehát másnap hiába megy vissza...

Én az alapozót venném. De neked kell tudni, hogy neked melyik nincs épp otthon vagy mit szeretnél inkább, mit használsz.

Ha végképp nem tudsz dönteni akkor én azt szoktam venni amivel jobban lehúzom őket :D pl ha az egyik amúgy 3000 lenne a másik meg 4000 akkor azt veszem ami a drágább lenne egyéb esetben. Így azt érzem, hogy jobban jártam :D Tudom butaság, dehát mégis...

2010. jan. 21. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és az fix, hogy mindkettőt nem fogják adni hanem csak 1et. ez mindig így van.
2010. jan. 21. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azé a szempillaspirálé nem adnék 1000 ft-ot sem. Épp olyan mint az ismeretlen márkátlan 300 ft-osak.
2010. jan. 22. 00:24
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor nem másnap megy vissza, hanem egy fél óra múlva ;)
2010. jan. 25. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!