Kipróbáltátok már az új Maybelline Volum Express szempillaspirált? ( a pink színűt =D)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
Nehéz lett volna?
Ja, és az első válaszolónak annyit irnék, hogy baromira PARASZT dolog kibontani egy szempillaspirált, és a keféjét nézegetni! Mert ha lenne belőle teszter, akkor ok, de szemspirálból nincs teszter ugyebár.
Nem tudom, hogy te örülnél-e neki, ha olyat vennél,amit más már egyszer kibontott?
Én már jártam úgy, hogy hazavittem, és tiszta festék volt a tekerős részénél, és már száradó állapotban volt emiatt! Én elvből nem bontom ki a kozmetikumokat a boltban!
Köszi a válaszokat! (=
És igen. nehéz lett volna, mivel az nem ugyanaz a szempillaspirál. -.-
Ja, és bocsi, de honnan tudod, hogy kibontotta? Tudod, általában vannak kirakva teszterek, sőt valahol csak simán kiállítják a kefét, amit meg lehet nézni hogy milyen minőségű. Egy kicsit gondolkodj, mielőtt nekiesnél másoknak. (=
huh kedves válaszoló! én vagyok a PARASZT!
ahogy a válaszoló is írta ki van rakva a keféje a dm-ben...
gondolkodjál már egy kicsit mielőtt ilyen stílusban beszólsz vkinek... én vagyok a paraszt, mi?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!