Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerülne beszerezni...

Mennyibe kerülne beszerezni mindent eszközt műköröm készítéséhez?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 19:20
 1/7 anonim válasza:
Ha komolyan akarsz vele foglalkozni,akkor 50.000 Ft-tól felfelé a csillagos ég.
2010. márc. 20. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha minden újonnan lenne, akkor egy min.30 ezer. Nekem van és gyorsan összeszámoltam kb-re az árakat.

Használtam szerintem kevesebből kijön.

21L

2010. márc. 20. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok, ja igen attól is függ, hogy dolgozni akarsz e vagy csak hobby szinten. Amit leírtam az csak a zseléshez elég, ha dolgozni akarsz vele ahhoz még kell porcelán is.
2010. márc. 20. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az internetről tudsz rendelni készleteket van zselésből alap közép és profi. az ára 27000ezertől van a porcelános pedig 10ezer. De ezekben nincs benne semmi diszitő anyag és lakk sem meg lakk lemosó meg sok egyébb dolog.
2010. márc. 20. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
ha csak magadnak akarod csinálni, akkor elég ha használt gépeket veszel, mert azok tényleg olcsóbbak, de ha már másnak is szeretnéd csinálni, akkor viszont mindenképp tanfolyam, ahol megtanulhatsz mindent, mert ez nem úgy megy hogy csak nekiáll az ember és csinál vmit.
2010. márc. 21. 10:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából csak érdeklődés szintjén kérdeztem, gondolkodtam rajta, hogy csak úgy hobbi szinten csinálnám... Szóval elég lenne csak használt gép is! :) De ahogy utána néztem vmilyen tanfolyam vagy műkörmös segítsége eleinte szinte elengedhetetlen.
2010. márc. 22. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

10:35 vagyok

azért is lenne jó a tanfolyam, mert ott megtanítanak a termékek helyes használatára, és arra hogy kinek csinálhatsz, és kinek nem műkörmöt (vannak kizáró tényezők is, amivel tisztában kell lenni ha az ember nem akar kárt csinálni), stb.

2010. márc. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!