Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ugye, hogy nem is ribis ez a...

Ugye, hogy nem is ribis ez a smink?

Figyelt kérdés

A hétköznapokban csak szemhéjtust használok, kb ilyesmi formájúra húzom ki a szemem. [link]

Anyám szerint úgy nézek így ki, mint egy prostituált. Pedig szerintem jól néz ki, és jól is áll nekem, mindenki megdicséri, a saját anyám meg ilyeneket mondd nekem, hogy szégyell velem mutatkozni az utcán, mert úgy nézek ki ilyen sminkkel, mint egy k***va. Egyébként szeretem anyukámat, csak hát ő sosem festette a szemét, szempillaspirálnál többet sose használt. Minden áldott reggel, amikor a tükör előtt sminkelek, megszól, hogy ronda vagyok így. Pedig tuson és spirálon kívül mást nem használok. Véleményem szerint az a k.vás, ha kékre meg zöldre mázolja a szemhéját valaki (volt osztálytársam kilencedikben). Most szerintetek ez tényleg olyan sok??

16/L

2015. nov. 9. 11:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejövős!
2017. febr. 10. 03:17
 22/23 anonim ***** válasza:
én is így hordom ha van időm megcsinálni. anyum sokáig szidott, hogy hülyén néz ki, de mára már elfogadta :D Apum is megbékélt vele, anno ő volt az, aki ribizett miatta. Szóval ne aggódj, nem az!:)
2017. febr. 12. 09:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a rbancos megjelenésű, aki neonszínű, rikítós színeket ken a szemére. Pl. élénk lila, "visító" neonzöld, türkizkék, kiabálós rózsaszín; DE AZOKAT IS LEHET SZOLIDAN, HA VÉKONYAN FESTI, NEM PEDIG EGY VÖDÖRNYI DISZPERZITET KEN MAGÁRA.

Az én anyám és nagymamám két évvel ezelőtt a felső szemhéjamon használt fekete szemceruza + piros rúzs párosítással szekált, krvásnak meg ízléstelennek találták ezt(pedig akkoris 20 éves voltam már[most 22 vagyok]); ja meg azt is mondták, hogy öregít... De sem a piros rúzs, sem az abszolút feltűnésmentes fekete felső szemkontúr nem ítélendő, mert millió nő jár így a belvárosba/suliba/munkahelyre, és egyiknek se a sarkon van a munkahelye, ahány ilyet ismerek, hanem recepciós, tanárnő meg adminisztrátor mindegyik ismerősöm, aki így sminkeli magát. Mára már a szüleim is megbékéltek a "dögös nő"-féle sminkelési módommal, de eleinte...fúúú, folyton büntiből eltulajdonították a sminkkészletem, szobafogság, zsebpénzmegvonás meg hasonlók, kifejezetten rühelltem azt az időszakot, legszívesebben meghaltam volna!!! De hála a jó Istennek, elmúltak ezek a zűrös, szr idők... Pfff...

2019. febr. 2. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!