Ugye, hogy nem is ribis ez a smink?
A hétköznapokban csak szemhéjtust használok, kb ilyesmi formájúra húzom ki a szemem. [link]
Anyám szerint úgy nézek így ki, mint egy prostituált. Pedig szerintem jól néz ki, és jól is áll nekem, mindenki megdicséri, a saját anyám meg ilyeneket mondd nekem, hogy szégyell velem mutatkozni az utcán, mert úgy nézek ki ilyen sminkkel, mint egy k***va. Egyébként szeretem anyukámat, csak hát ő sosem festette a szemét, szempillaspirálnál többet sose használt. Minden áldott reggel, amikor a tükör előtt sminkelek, megszól, hogy ronda vagyok így. Pedig tuson és spirálon kívül mást nem használok. Véleményem szerint az a k.vás, ha kékre meg zöldre mázolja a szemhéját valaki (volt osztálytársam kilencedikben). Most szerintetek ez tényleg olyan sok??
16/L
Szerintem teljesen rendben van! Nem túlzás, nem sok. :)
Anno 16 évesen még alul is kihúztam. Persze nem vastagon. Ja, és nem lettem ribi tőle! ;)
Szép és egyáltalán nem qrvás, de nem természetes.
(Nincs a valóságban olyan nő, akinek természetesen cicaszem van tusvonallal a szemén.)
Egy ribis smink nem itt kezdődik. (egy kiló alapozó,erősen kihúzott szem,pirosító,rúzs,feltűnő szemöldök)
Egy nő lehet igényes magára,kortól függetlenül. Ez még simén belefér a hétköznapi viseletbe,ha így érzed jól magad. Persze néha kihagyhatsz egy kis szünetet,hogy ne minden egyes nap fesd ki,mert lehet hosszútávon nem tesz neki jót. De én is 15éves korom óta szemhélytust használok. Vannak időközök,mikor csak azért se húzom ki a szemem, hogy picit pihenjen a bőr ott. És mára már elfogadtam az arcom smink nélkül is, de imádom "hordani" a szemhéjtust.
Szerintem nagyon szépen kiemeli a szemet egy ilyen tusvonal.
Többnyire én is így festem a szemem, és teljesen elégedett vagyok vele. :)
(Bár nekem egyszer anyukám pont azért szólt be, mert nem volt rajtam semmi smink, bakancsban voltam meg egy sportos pulóverben. :D )
Egyébként ha kompromisszumokra is hajlandó vagy, akkor próbálhatod egy kicsit vékonyabbra húzni a vonalat. Anyukádnak szerintem a vastagságával van gond, vagy a kilógó szárny hosszával.. :/
(20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!