Milyen tust ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Kékes zöldes szemem van, szőke hajam és világosbarna szemöldököm. Barna tus a jobb vagy fekete? Vagy milyen? Nem vagyok szakértő. Egy egyszerű hétköznapi sminkem annyiból áll, hogy kihúzom a szemem és szempillaspirálozok.
Előre is köszönöm. :)
2015. okt. 31. 21:40
1/5 anonim válasza:
Fekete! Barnat hetkoznapokra nem hasznalnak csak ha valami unnepseg van. Es sztem a filces tus a jo meg az ecsetes
2/5 anonim válasza:
Barna, természetesen. A fekete sokkal erősebb. A barna tus valamivel lágyabb hatást kelt.
3/5 A kérdező kommentje:
1:1 köszönöm :)
2015. nov. 1. 12:06
4/5 anonim válasza:
Szerintem feketével egyszerűbb biztosra menni, nekem legalábbis az a basic darabom (Maybelline tégelyes vagy Essence Liquid ink) - barnából szerintem nehéz olyat találni, ami passzol a bőrtónushoz, szemhez és még tetszik is a színe.
Egy sima drogériában csak hideg barnákat találtam, semmi vöröses, ami nekem jól áll :/
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) feketém volt, amit kaptam, szeretem, csak gondoltam kipróbálok valami újat :) majd meglátom :D
2015. nov. 3. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!