Hol tudnék jó minőségű fekete színű zselés tust venni Budapesten? Milyen márkát ajánlanátok? Milyen tust használtok?
Én csakis ezt:
Könnyű vele dolgozni, mert nem ecsetes, hanem filces, tartós, nem kenődik el és szép telt a színe.
Ha a minőség számít, akkor MAC, ha az ár is fontos, akkor a douglasban 1200 körül lehet kapni, nekem van, és szeretem. Tartós, jól fed, nem kell 65 rétegben felkenni, h látszon.
Ha professzionális cucc kell, akkor pedig az Ó utcai sminkboltot tudom ajánlani. (Operaháztól nem messze)
amit mindenki nagyon nagyon dícsér az a Maybelline-nek a gel eyelinere. és ecset is van hozzá. Eddig csak jót olvastam róla, pedig átnéztem jó fok forumot.én is akarok venni, csak az a baj hogy itt az összes üzletből elkapkodták a feketét és csak barna van. de ha lesz akkor tuti megveszem.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:34
A corvinban a müllerben még láttam párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!