Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék jó minőségű fekete...

Hol tudnék jó minőségű fekete színű zselés tust venni Budapesten? Milyen márkát ajánlanátok? Milyen tust használtok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csakis ezt:

[link]

Könnyű vele dolgozni, mert nem ecsetes, hanem filces, tartós, nem kenődik el és szép telt a színe.

2011. márc. 8. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, lemaradt, hogy DM-ben, Rossmann-ban, ill. a legtöbb helyen, ahol van Manhattan pult megvásárolható.
2011. márc. 8. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül?
2011. márc. 8. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha a minőség számít, akkor MAC, ha az ár is fontos, akkor a douglasban 1200 körül lehet kapni, nekem van, és szeretem. Tartós, jól fed, nem kell 65 rétegben felkenni, h látszon.

Ha professzionális cucc kell, akkor pedig az Ó utcai sminkboltot tudom ajánlani. (Operaháztól nem messze)

2011. márc. 8. 23:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Számít a minőség, én is gondolkoztam a MAC-en, csak 1: nem tudom mennyibe kerül (segítenél ?) 2: nem vagyok benne biztos, hogy annyival jobb minőségű, mint amennyivel többe kerül.
2011. márc. 9. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
5000 körül van...de egy életre elég:)
2011. márc. 9. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:

amit mindenki nagyon nagyon dícsér az a Maybelline-nek a gel eyelinere. és ecset is van hozzá. Eddig csak jót olvastam róla, pedig átnéztem jó fok forumot.én is akarok venni, csak az a baj hogy itt az összes üzletből elkapkodták a feketét és csak barna van. de ha lesz akkor tuti megveszem.

[link]

2011. márc. 9. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:34

A corvinban a müllerben még láttam párat.

2011. márc. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!