Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajánlanátok nekem olyan...

Ajánlanátok nekem olyan szemspirált amitől szép dús és szép fekete lesz a szempillám?

Figyelt kérdés
Amiket eddig használtam azoktól nem volt szép fekete a szempillám, szinte észre sem lehetett venni, hogy ki volt festve, pedig volt, hogy többször is áthúztam vele..
2010. jún. 24. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon-nagyon jó!!! Többen is azt hitték már, hogy műszempillám van.

[link]

2010. jún. 24. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ezt használom és nagyon jó!

Dúsít és meg is hosszabbítja a pilláimat

[link]

2010. jún. 24. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

legjobb :)

dúsít hosszabbít, és az ára is megfizethető

nagyon szeretem

2010. jún. 25. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

legjobb!

2010. jún. 25. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Használtam azt az Avont amit feljebb említettek, de az nekem annyira nem jött be. Van egy Essence Black Maniam, és azzal sokkal nagyobb és szebb pillákat tudtam csinálni. Szerintem nagyon megéri kipróbálni.
2010. jún. 25. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! még azt szeretném kérdezni, hogy ezektől szép fekete is lesz a szempillám, mert eddig amit használtam az mind halványfekete volt csak :(
2010. jún. 25. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
hát nem tudom te eddig mit használtál ? kínaiban vetted 200 forintért vagy mi ? már bocs de manapság olyan jó szempillaspirálok vannak hogy csak na.én sokat kipróbáltam és ha dús pillákat akarsz mindenképp olyat vásárolj aminek a legsűrűbbek a keféi és megvan oldva a probléma.nekem miss sporty van és ha sokszor áthúzom akkor jó eredményt érek el és már kérdezték: műszempillád van? de nem tudom neked a szempilláid ritkásak ? mert akkor lehet ezért olyan.
2010. jún. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!