Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mit ajánlanátok?

Lányok! Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Elég csúnyák a körmeim nagyon rágom őket, ezért szeretnék valami műkörmöt rá tenni, amíg meg nem nőnek. Tudtok olyan ragasztható műkörmöt ami viszonylag sokáig bírja?

2015. okt. 22. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább egy jó műkörmöst ajánlanék, mert ha magadnak csinálod az biztosan nem lesz tartós, főleg ha ragasztod és nem építed.
2015. okt. 23. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:

A műköröm jó ötlet, én is így szoktam le a körömrágásról 9 évvel ezelőtt. Azóta is műkörmöm van.

Viszont szerintem keress magadnak egy normális műkörmöst, hogy csinálja meg rendesen. Gyakorlat és pár eszköz nélkül nem érdemes otthon egyedül nekiállni.

Plusz érdemes hosszabb időre műkörömre berendezkedned. Én még néha pár év után is ösztönösen próbáltam rágni a körmömet, ha ideges voltam, kellett kb. 5 év, mire erről is leszoktam.

Amióta leszoktam a körömrágásról, azóta viszont rossz szokásként a hajamat piszkálom.

2015. okt. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!