Lányok! Mit ajánlanátok?
Ahogy írták korrektor,de vannak házi "trükkök" is:
egy-egy szelet krumpli a szemek alá,a keményítő szépen rendbe rakja,ugyan úgy működik a dolog teafilternél is,a koffein szépen eltünteti (10-20percig kell rajta hagyni.)
Gyorsabb,de nem túl kellemes megoldás a karikákra és a táskákra a fagyasztóba tett kanál.Egy videóban láttam,be kell rakni 2 kiskanalat 5 percre a fagyasztóba utána pedig a szemek alá kell helyzeni.Nem túl kellemes,viszont 2perc alatt megszünteti.
ezt ajanlom neked, nagyon jo es nem draga:
hazi praktikak nem fognak mukodni, mert azok duzzanatra vannak (mint pl a kiskanal), nem elszinezodesre, sotet karikara - azon csak a korrektor segit sajnos
Köszönöm szépen mindenkinek! A házi praktikákat is kipróbálom, veszíteni való nincs :)
20:51-es: ez vízálló? Eléggé szoktam izzadni, ha elfolyós, akkor másikat kellene keresnem.
Vannak olyan korrektorok, amik egészen kemények nehezebb elkenni, de szerintem azt nem izzadnád le. Ebben persze az a jó, hogy úgyis olyan fogsz választani, amilyen a bőröd szóval nem látszik meg az elkenődés :).
Olcsóbb változat a miss sporty korrektor stift: [link]
Én ez úgy használom, hogy kenek belőle a bőrömre, és azt ujjbeggyel elegyengetem. Nekem nem kell a szemem alá, na de ha rajtad elmosódna akkor egy ilyen keményebb állagút merek ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!