Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz az ha egy fiú ad ilyen...

Gáz az ha egy fiú ad ilyen téren is magára?

Figyelt kérdés
16/F vagyok és elhatároztam hogy akarok kezdeni valamit magammal. Tehát gondoltam itt szemöldök dúsításra, meg korrektor használatára az arcomon. Továbbá a szemöldök dúsítás, hogy valósítható meg?

2015. okt. 25. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Komolyan? A korrektoron akadtok ki? :D Azzal semmi gond szerintem, miért csak a nők kiváltsága lenne elkendőzni egy rusnya pattanást? Csak jó színt válassz, mert egyébként feltűnőbb lesz, mint a bőrhiba.

De a szemöldökfestegetést inkább ne erőltesd. Az a csajokon is idiótán néz ki, hiába divat. Ha nagyon össze van nőve, azt nem gáz kiszedni, de formázgatni elég férfiatlan és langyi, ha nem fiúkákat akarsz felszedni, akkor sürgősen felejtsd el. :D

2015. okt. 26. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A korrektor az szerintem teljesen rendben van. Nem rúzst meg szemfestéket emlegetett szegény, csak nem akarja, hogy ronda legyen az arca.

A szemöldök dúsítás viszont szerintem is teljesen felesleges. :)

2015. okt. 26. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

3.- ezen besirtam😂😂

Pacsiii*-*😚🙌🙆✋👌

2015. okt. 27. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyelj draga,sztem inkabb vegyel manna szppant, azzal eltunik a pattanas egy ido mulva, es ne korrektort hasznalj...

Nem irom h bs de egy picit furi

Nem bantas:) es ha szeretned inkabb szedesd ki a szemoldokod 🙆

Sok sikrt😙

14L

2015. okt. 31. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!