Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz az ha egy fiú ad ilyen...

Gáz az ha egy fiú ad ilyen téren is magára?

Figyelt kérdés
16/F vagyok és elhatároztam hogy akarok kezdeni valamit magammal. Tehát gondoltam itt szemöldök dúsításra, meg korrektor használatára az arcomon. Továbbá a szemöldök dúsítás, hogy valósítható meg?

2015. okt. 25. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%

Korrektor az meg minek?

Nőnek érzed magad, vagy b..znak?

2015. okt. 25. 20:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek, nem pedig b.... Ást. Tisztázd előbb a szó fogalmát.
2015. okt. 25. 20:42
 3/14 anonim válasza:
51%
Nem b..zi ez, csak hejcegnő...
2015. okt. 25. 20:44
 4/14 anonim ***** válasza:
33%

Hűha, azt hiszed, kiskölyök hogy nem tudom, hogy mit jelent?? :D

Úgy őszintén, mi a francnak használnál te kisgyerek létedre korrektort, amit a LÁNYOK használnak??

2015. okt. 25. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Én nagy ritkán használok egy minimális korrektort, ha valami komoly pattanás/heg van az arcomon. Szemöldök dúsítás az meg már félelmetesen hangzik. Ha nagyon igényes akarsz lenni, évente kétszer kiszedeted a felesleget a szemöldökből, hogy ne úgy nézz ki, mint Brezsnyev.
2015. okt. 25. 20:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne foglalkozz ezzel a sutyerákkal. :D Ha csak divatból akarod használni akkor felejtsd el, max egy két pattanás halványítására szokás férfiaknál használni. :D Ha az átlagnál problémásabb a bőröd akkor időnként lehet használni... :D 22/f
2015. okt. 25. 20:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Kisebb pattanásaim vannak, azokra gondoltam. Mivel más nem használt semmit.
2015. okt. 25. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Sokan búzáznak meg hasonlók, pedig szerintem nem para a korrektor főleg tinikorban. Már csak azért is, ha a 16 éves pattanásgyűjteményeket nézzük bizony nem csak a lányokra, de a fiúkra is ráfér az alapozó és a korrektor. Nem piszkálnák őket a bőrük miatt, hogy milyen undorító és youtube-on is már vannak férfi sminkes videók.
2015. okt. 25. 21:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló egyetértek. Inkább legyem szép és simabőröm meg búzázzanak minthogy patigyűjtemény paraszt legyek. Videókat tudnál küldeni?
2015. okt. 25. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj, hogy az egy illúzió, hogy a korrektor önmagában eltünteti a pattanásokat. Még jobb alapozóval és púderrel együtt is csak közepesen hihető az eredmény, a dudor ugyanis marad, és a fény miatt látszódni fog.

Ráadásul ha nem találsz tökéletesen a bőröddel egyező színűt, ami esélyes, lévén hogy emberi bőr annyiféle, ahány ember, a korrektorból meg mondjuk van kb. 20 szín, akkor ugyanúgy pötty lesz, csak korrektorszínű.

Nem véletlenül dolgozzuk egybe a korrektort az alapozóval és fedjük púderrel.

Ennyi minden viszont egy fiún ultrahülyén nézne ki.

Inkább menj kozmetikushoz és használj az arcodra olyan mosakodó és ápolószereket, amik megoldják a problémát. A bőrgyógyász is írhat pl. Skinoren krémet vagy más szert, ami kitisztítja az arcod, és nem ciki fiúként használni.

Szemöldököt dúsítani meg totál hülyeség, de ha mindenáron akarsz, akkor vegyél szemöldökspirált, van világosabb meg sötétebb, azzal egész természetesen ki tudod húzni.

2015. okt. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!