Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Francia manikür!? Melyik a...

Francia manikür!? Melyik a helyes?

Figyelt kérdés

Nos, mostanában az eredeti körmömet kiszoktam festeni fehér végűre, majd rá 2 réteg színtelen körömlakkot. Majd 1-2 dísszel díszítem.

De sok mindenkinek látom,hogy nem színtelennel van áthúzva, hanem valami más színnel, világos barackszínnel,/rózsaszínnel vagy tört fehéressel.

Nekem mindig így néz ki: [link]

És ilyesmiket látok: [link]

[link]

Szóval én csinálom rosszul, vagy teljesen mindegy?

2010. márc. 16. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem mindegy.. de eredetileg a második a francia.. nekem a tiéd jobban tetszik :d
2010. márc. 16. 23:50
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Kéz és lábápoló vagyok. Mindegy, amelyik jobban tetszik neked. Lehet színtelen, barack, vagy bézs szín.

Mi is mindig megkérdezzük melyiket szeretné a vendég.

A menete: 1 réteg színtelen, majd a francia rész, rá 2 réteg fedőlakk.

2010. márc. 16. 23:52
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Nekem mindenfajta volt már. Mindegyik francia manikűr, csak több fajtája van. A tied is ugyanolyan divatos és szép, mint bármelyik más árnyalatú.

Nincs jelentősége én általában a második fajtát szoktam mert szeretem, hogy kicsit lilás, csillogós a színe. Így valamivel visszafogottabb, nem annyira "drasztikus" mert nem rikít úgy a fehér szín. Persze az is tetszik, de sokszor nem megfelelő ha olyan eseményre kell mennem.

Röviden: mindkettő jó, te döntesz, hogy neked melyik tetszik jobban.

2010. márc. 17. 02:05
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem tök8 de nekem is a tied tetszik a legjobban:)
2010. márc. 17. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a tied jobban néz ki
2010. márc. 17. 15:02
 6/12 anonim ***** válasza:
manikŰr, az a helyes. :D amúgy mind2.
2010. márc. 17. 16:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor megnyugodtam, hogy mindkettő megfelelő lehet. :)

Manikűrözzetek csajok!

2010. márc. 17. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Sztem is a tiéd jobb, ezen már én is gondolkoztam, de én is mindig úgy csinálom ahogyan te :D
2010. márc. 17. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Tiéd jobb :)

Bár én nem így szoktam.. Nálam a "fehér rész" az mindig valami rikító szín.. :) Lila, zöld, pink.. :)

15/L

2010. márc. 17. 18:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Én még csak most hétvégén akarom kipróbálni azt, hogy nem fehér a vége, hanem lila vagy piros.

Eddig még csak fehér volt... bár mégcsak párszor volt ilyen. De nagyon megtetszett. :)

Köszi a válaszokat.

2010. márc. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!