Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha hétvége van és elfogy a...

Ha hétvége van és elfogy a sminklemosó, de nem tudsz elmenni venni egy újat, milyen otthoni megoldásokat javasolnátok a szempillaspirál eltávolításához?

Figyelt kérdés

2015. szept. 4. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nedves törlőkendő,folyékony szappan,tusfürdő.Persze a szemedet jól csukd be.Én már mindet használtam,mikor úgy alakult,semmi gond nem volt.Van,aki nem is használ lemosót,csak sima tusfürdőt.
2015. szept. 4. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Vízállóra olaj, nem vízálló sima szappannal könnyen lejön. Állítólag a testápoló is szépen lehozza amúgy.
2015. szept. 4. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Vattára egy kicsi olivaolaj és néhány csepp tej.A tej magában is megoldás.Sõt az egész arcodat is megtisztithatod vele.
2015. szept. 4. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. szept. 4. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Eddigi szemsmkink-eltávolítóim mind csípték a szemem. A nem vízállót a víz szépen lehozza. Úgy szoktam csinálni, hogy kézmosás után a mutatóujjamat közel helyezem a felső szempillasorhoz, és becsukom a szemem. Magyarán szempillakefeként használom az ujjam. Nem csíp, lehozza. Kb.1perc alatt megvan.

Nekem bevált.

2015. szept. 4. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vizes vattakorongra nyomott testápoló vagy babaolaj tökéletesen leviszi.
2015. szept. 5. 05:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat! :)
2015. szept. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!