Csajok ti minden este lemossátok a szemetekről a szemfestéket (szempillaspirál, szemceruza)?
Én nem tudnék úgy elaludni, hogy nem mostam arcot. Van ismerősöm, aki csak reggel mossa le és rakja is fel az új sminket. Biztos,hogy nem jó ez a bőrnek.
Szerintem vattával és valamilyen arctejjel (vagy akár illatanyagmentes testápolóval) szedd le a smink nagy részét, majd dörzsölés nélkül mosd meg az arcod.
20/L
ne dörzsöld a szemed, hanem fogj egy vattàt (a kerek simàra gondolok) és úgy "fogd meg" a szempillàid, és húzd végig genygéden rajta a vattàt.
Nem tudom mennyire érthetö. Ha a hajadról beszélnék azt mondanàm, hogy fogj egy tincset és a hajad tövétöl a végéig húzd le a vattàt. Remélem így érthetö.
én úgy szoktam, hogy egy kicsit dörzsölöm, aztàn úgy ahogy az elöbb írtam, aztàn megint dörzsölök picit h làssam h elkenödik e még vmi :)
Mindig le szoktam mosni a sminket, de néha előfordul hogy meghagyom másnapra is, tehát hogy úgy alszom. Rendszert nem jó belőle csinálni, mert a szempilláknak nem tesz jót, de néha rajta lehet hagyni ha muszáj.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!