Nektek is lefolyik az avonos szemceruza és szempillaspirál?
nekem a legdrágábbtól a legolcsóbbig lefolyik.. próbáld azt, hogy "kiszárítod", kitekerve hagyd egy éjszakát!
a spirál nekem mindig tökéletes, supershock.
Én SuperShock Maxot használok felváltva egy Maxfactor False Lash Effect Fusionnel, és az Avon sokkal folyósabb. Főleg mikor felkenem, akkor könnyen maszatol, de ha megszáradt nincs vele gond, akkor már nem szokott lejönni. Nekem sajnos eléggé irritálja a szemem, ha véletlen belemegy, úgyhogy valószínűleg maradok a Maxfactornál.
A tekerős szemceruzájukat ki akarom majd próbálni, barátnőm azt használja, és nagyon bevált neki. Nem szokott elkenődni.
Én ezer éve Colortrendes szempillaspirált használok. Nekem sose folyik el, sőt használtam más Avonost is de az sem. Amúgy szemceruzával kapcsolatban meg egyetértek az előttem szólókkal fontos hogy hogy van alapozva! Sőt akár végig kell menni rajta egy kis szemhéjpúderrel, vagy csak szimplán egy fülpiszkálóval el"maszatolni" hogy ne legyen annyi felesleg rajta.
Egy fotózásra sminkeltem magamat, és mint látszik nincs annyira éles vonala a szemceruzának, mert kis szemhéjfestékkel végigmentem rajta utólag:
egy darab vonalat szoktam húzni alul és felül, lent teljesen a szempilla vonalában, oda nem tudok alapozni semmit.
A sminked nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!