Csajok ti minden este lemossátok a szemetekről a szemfestéket (szempillaspirál, szemceruza)?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy én nem szeretem dörzsölni a szemem, utána mindig kipirosodik és visine-t szoktam használni. És a szempillám is sokszor hullik a sok dörzsöléstől. Amúgy rendes arctejjel szoktam letisztítani (már többet is kipróbáltam). Esetleg van hátránya ha nem mosom le minden este?2012. febr. 24. 22:28
11/14 A kérdező kommentje:
6. válaszoló értem :) és köszönöm, ezentúl így fogom csinálni. a sminklemosó kendőt is ki fogom próbálni. (Amúgy én is a garnier zöld színű sminklemosót használom.) Köszi a válaszokat, ezentúl mindig óvatosan le fogom mosni.
2012. febr. 25. 19:25
12/14 anonim válasza:
Én ricinusolajjal mosom le. Vettem még régen, mert hallottam hogy nő tőle a szempillám (nem nőtt :D), de lemosni a sminket tökéletes, odakenem a szempillámra (és a szemhéjamra is ha az is van sminkelve), majd szimplán leöblítem vízzel, vagy letörlöm egy vizes vattakoronggal, vagy szimplán beállok a zuhany alá. Szeretem ezt a módszert, mert nem kell nagyon dörzsölgetni, és nem kell hozzá mindenféle lemosó amibe nem tudom mi van. Ja és az ára is nagyon kedvező, pár száz Ft a patikában és sokáig elég. :)
13/14 anonim válasza:
En vixi kendovel mosom le a sminkem. Csak be kell vizezni..jol kicsavarni es lehet is lemosno..majd vizzel esetleg folyekony szappannal jol kimosni a rongyot es kesz is. Lerakom a torolkozo melle szaradni (nem radiatorra!!)
900 ft es nincs semmi olyan a kendon amit nem ismersz csak a viz...tus, ruzs, alapozo..mindent levisz...ha jol kicsavarod tobb koszt vesz fel.:)
14/14 anonim válasza:
Én rendszeresen feláztatom a sminket (pl szempillaspirált, ha nem vízálló) a szememről és utána már könnyedén lejön vattával, meg sminklemosóval. Simán csak leöblítem párszor az arcomat vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!