Miért könnyezik a szemem sminkelés közben és utána?
Figyelt kérdés
több márkát is kipróbáltam már: drágábbat, olcsóbbat.. de mindig bekönnyezek főleg a jobb szemem... lehet allergia? nem mindig könnyezik, akkor főként, amikor buliba sminkelem magam és ott nem kímélem a szemem... mindig zsebkendővel kell felitatni a lecsorduló könnycseppjeim a festékkel együtt, és egyből annyi a sminknek.2010. márc. 10. 15:14
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg érzékeny a szemed a sminkre. Ez nem allergia csak érzékenység, a könnyekkel próbálja a szemed kitakarítani a sminket ami belement. Nekem is könnyezik és ami még rosszabb szörnyen bepirosodik sminkelés után, úgy nézek ki mint aki egy hete nem aludt.:s Szóval én ezért nem is nagyon sminkelek.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért én sem most már, de sok színű sminkem van és el kell használnom :D
2010. márc. 10. 15:45
3/4 anonim válasza:
óóóóóóó nagyon durva :)
velem uez van én is mostanában akartam feltenni a kérdést...
és ugyanígy csak a jobb könnyezik!
az emberek hülyének néznek a buszon, hogy kora reggel lefolyt festékkel megyek suliba :)
de sztem is allergia lehet, bár nem akarok lemondani a sminkről mivel kb 7 éve sehova se megyek smink nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
magabiztosságot add... kicsit eltudsz mögé rejtőzni, de most már nem sminkelem magam, csak egy kicsi alapozót rakok magamra :) a szemnek tényleg nem jó, ha mindig festeget. Barátom meg is jegyezte: ne fesd már magad ezekkel a káros szarokkal. :D
2010. márc. 11. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!