Lehet VALÓBAN KÖNNYEN és GYORSAN sminkelni? Vagy minden sminkelés 15 percnél tovább tart?
A következő a helyzet -->
23 éves vagyok. És igazából sosem sminkeltem magam (leszámítva, amikor ovis koromban nagyiéknál folyton kirúzsoztam a számat).
Szóval nézem Youtbe-on, hogyan kell sminket készíteni... És csak lesek... komolyan kell nekem egy !!!egyszerű!!! sminkhez 15féle kence??? És a csaj a szájára nem is kent semmit! Az arcára vagy 6-7féle alapozó, meg pirosító, meg ilyenek... a szemére is vagy 6-8 púder, meg nem tudom mi... Nincs olyan smink, amihez elég 2-3 dolog? (Mert úgy szeretném magam sminkelni, de nem látom értelmét, ha egy egyszerű sminket is 15-20 perc feltenni, ráadásul a bőrömet tönkreteszem vele...)
Azért nem sminkeltem magam eddig, mert nagyok a szemeim, hosszú a szempillám, szép a bőröm... De mostanában jött rám ez a dolog. Néha jó lenne...
Ajánljatok videókat, vagy valami tényleg hasznos leírást! Köszi!!!
A youtube-on levő sminkek általában különleges alkalmakra valók vagy annak aki nagyon sokat akar fordítani a külsejére.:)
Egy egyszerűbb sminkhez szükség van: alapozóra vagy púderre, szempillaspirálra, szájfényre vagy rúzsra,(ezek a legfontosabbak) Ha több időd van akkor szemceruzára vagy szemhéjpúderre(vagy mindkettőre) esetleg arcpirosítóra.:) Ha gyakorlod egy idő után kb 5-10perc alatt megvan a smink.
kb. 10 perc az egész....
alapozó+korrektor+púder 5 perc
szemceruza+szempillaspirál 2 perc (vagy annyi sem)
ha nagyon ünnepi akar valaki lenni, akkor szemhéjpúder (ez kb. 3 féle színt jelent...) még olyan 3 perc, vagy kevesebb..... meg pirosító, de az néha fölösleges, és max 1 perc.
meg lehet oldani sokkal kevesebb idő alatt is, csak (ezt már énis néztemXD) youtube-n mindenki kb 6féle alapozó meg púder meg nemtudommit használ(de még a szebb bőrűek is), de hogy minek...én ezeket elszoktam hagyni mert szép a bőröm, csak a szemem szélére rakok egy kis feketét, belülre világosabbat, középen kicsit összemosom(vagymi:D) szempillaspirál és szemöldökceruza(mert halvány a szemöldököm) de általában szemhéjpúdert nem rakok,csak szempillaspirál és szemöldökceruza, és ha olyan kedvem van alul kihúzom picit fekete szemceruzával csak kicsit megerősitem a szemem vonalát:D
vagyis mikor mihez van türelmem/kedvem :D
Bocsi hogy hosszú lett+ lehet néhol értelmetlen..:D
16/L
6 alapozó? Biztos? Nem lehet, hogy hidratáló, meg primer lehetett inkább?
Amúgy ha felraksz egy kis pirosítót, az köbö 1 perc, de nagyon sokat tud dobni rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!