Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet VALÓBAN KÖNNYEN és...

Lehet VALÓBAN KÖNNYEN és GYORSAN sminkelni? Vagy minden sminkelés 15 percnél tovább tart?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet -->

23 éves vagyok. És igazából sosem sminkeltem magam (leszámítva, amikor ovis koromban nagyiéknál folyton kirúzsoztam a számat).

Szóval nézem Youtbe-on, hogyan kell sminket készíteni... És csak lesek... komolyan kell nekem egy !!!egyszerű!!! sminkhez 15féle kence??? És a csaj a szájára nem is kent semmit! Az arcára vagy 6-7féle alapozó, meg pirosító, meg ilyenek... a szemére is vagy 6-8 púder, meg nem tudom mi... Nincs olyan smink, amihez elég 2-3 dolog? (Mert úgy szeretném magam sminkelni, de nem látom értelmét, ha egy egyszerű sminket is 15-20 perc feltenni, ráadásul a bőrömet tönkreteszem vele...)

Azért nem sminkeltem magam eddig, mert nagyok a szemeim, hosszú a szempillám, szép a bőröm... De mostanában jött rám ez a dolog. Néha jó lenne...

Ajánljatok videókat, vagy valami tényleg hasznos leírást! Köszi!!!

2011. márc. 21. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :-)

Ha nagyon-nagyon rohanni kell, és minimálisra vesszük a sminkelést, akkor is pár dolgot egyszerűen fel kell vinni az arcra,ha már sminkelni szeretnénk, hogy egységes legyen az összhatás. Ami elengedhetetlen az a szempillaspirál és a pirosító. Igaz, nagyon jó, ha egy kis korrektorral eltünteted a kisebb foltokat és a szem alatti karikát, fixálod púderral, és egy kis ceruzával megigazítod a szemöldököt, és dobsz fel egy szájfényt. Ez 6 termék, amivel csodákat lehet tenni. Napi 7 perc reggelente.

2011. márc. 22. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:

az én hétköznapi sminkem...nekem kb öt percet vesz ez igénybe...: alapozó, korrektor, púder (ezek inkább télen, nyáron csak minimális púder, mert nagyon zsírosodik a böröm...), szemhéjpúder (szürke halványan nagyon), alul szemem kihuzom fekete szemcerkával, elsatírozom, felül a halványszürkére még annyit h sürrübbnek tünjön a szempillám, hogy ecsettel nagyon vékonyan nagoyn elsatírozva (szemem lehunyva se látszik, de tény és való hogy sürübbnek mutatja a szempillám) egy fekete nagyon vékony épphogy látható csik, szemöldököm fél perc alatt kifestem hogy hangsúlyosabb legyen...némi pirosító és télen egy pici bronzositó...és öt perc...

neked: mivel azt mondod, hogy szép az arcod, és télen sincs szükséged alapozóra azt hagyd el...esetleg ha kijön egy-két pötty korrektor, de ha nem akkor azt is hanyagold...ha nem zsírosodik a bőröd, akkor a púder se nagyon kell, de ha nem akarod h csillogjon egy picit figyél fel a T vonalra és az orrodra...pirosító csodákat művel, ámde ezzel tudni kell bánni...előbb meg kell tanulni, hogy milyen formába pirosítsd magad milyen színnel...jól el kell azért dolgozni, hogy ne legyenek éles kontúrvonalak (ha belejössz ez egy perc durván:))

szempillaspirál esetleg hogy még szebb legyen a szempilla (1 perc kb ez is), és a továbbiakban a szemhéjpúdert a szemed, bőröd és hajad színéned tudtával tudom ajánlani, mondtad,hogy nagy a szemed...ha kicsinyiteni akarod feketével és sötét szinekkel lehetséges:) de mivel szép nagy ezért inkább valami natur szint vigyél fel...majdnem böröddel megegyezőt, pár árnyalattal sötétebbet...nagy marad a szemed mégis kiemeli, esetleg egy vékony ecsettel fekete szemhéjporral nagyon vékonyan nagyon elsatírozva nagyon a szempillatövébe egy csik (hogy összecsukva se látszódjon), ez télleg hatásos, és alulra esetleg egy szemcerka egy picit azt is satirozd mer természetesebb...persze enélkül is jól mutat:) plusz átlátszó szájvény:):) ez durván 5-6perc alatt kész kell, hogy legyen főleg hogy nem alapozod le az arcod...szemeddel minimális a történés, a pirosítást kisérletezd ki (és az is nagyon hamar megvan), egy szájfényt felvinni meg nem sok idő...10mp...:) és egy tök natúr smink, mégis kiemeli azt amit kell:) hétköznapra tökéletes:):):)

22L

2011. márc. 22. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!