Timici_timicike kérdése:
Vettem körömnyomdát, de valamiért nem jönnek ki a minták. Van olyan hogy hibás és nem elég mély a vésett (kínai gyártmány)? Már több videot is megnéztem és mégsem jön ki nekem ugy a minta csak maszatolodik. Véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 11:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem rajta maradt a fólia. Nekem is így volt nem is vettem észre. Nagyon vékony és átlátszó... Kezd el kapargatni a szélénél hátha felválik. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
A fóliát levettem az eleén, mert az egyik oldalán már fel volt türöve, hanem tényleg nem vettem volna észre.Azóta javult, pár pillanatot hagyom a körömlkakkot a nyomdán és utána huzom le, majd a nyomdát is mikor rányomon 2másodpercet várok, hogy ragadjon fel a minta :) Köszi a választ! :)
2015. aug. 31. 10:17
3/4 anonim válasza:
Ha nem veszi fel a mintát, akkor két dolgot kell tenni: kicsit megreszelni finom reszelövel,utána letisztiani acetonmentes lemosóval. A mintát úgy kell felvenni, hogy nem rányomod a párnát, hanem leheletfinoman görditve a sablonon. Már a legkisebb nyomástól is leragad a minta a lemezre és a párnán nem lesz semmi.
4/4 anonim válasza:
Próbálj meg direkt körömnyomdához való lakkokat használni, folyékonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!