A szempillaspriál lehet a hibás?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés szempillám van, felül még épphogy látszik, alul spirállal sem lehet kifesteni, olyan rövidek.
Most vettem egy új szempillaspirált, az Avon Super Fullt. Azt írták, hogy sűrűbb látszatúak lesznek a szempilláim. Kipróbáltam, és sűrűbb nem lett, csak hosszabb, és ha már 2-nél tőbbször végighúzom a pilláimon a spirált, akkor összeragadnak a pillák. Szempillagöndörítőt nem szeretnék használni, mert félek, hogy teljesen tönkreteszi a már így is kevés szempillám.
Én csinálok valamit rosszul, vagy a spirál nem jó?
2012. júl. 5. 09:51
1/3 anonim válasza:
Én is ilyet használok és semmi bajom vele!!!
TÖKÉLETES!
Lehet, hogy pont rosszat fogtál ki!!
Velem is történt már ilyesmi...........
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért kérdeztem, mert szinte mindenki dicsérte ezt a szempillaspirált. Most megpróbáltam egy másik techniákval kifesteni, már sokkal szebb lett, mint volt.
2012. júl. 5. 13:03
3/3 anonim válasza:
Próbáld cikk-cakkosan felfelé húzni, nekem így sikerül a legszebben kifesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!