Szerintetek? Melyik lenne nekem a megfelelő?
Figyelt kérdés
Nagyon szeplös az arcom és nem tudom milyen alapozót használjak? Mert eddig akármelyiket kiprobáltam ha egy kicsit is kentem az arcomra ugy néztem ki mint akin egy kilo vakolat van. Tudnátok nekem segiteni hogy melyik alapozó lenne nekem a legjobb? Válaszokat elöre is köszönöm! :)2015. aug. 9. 11:03
2/4 anonim válasza:
Hát egy béna Miss Sportyt semmiképp se vegyél..
3/4 anonim válasza:
Miss Sportyt tényleg ne.
Bourjoist 123-t ajánlom. Jól fed, természetes végeredmény, és egész nap kitart.
Mondjuk ha csak szeplők miatt használod akkor felesleges, azokat nem kell takargatni mert szép.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van párdarab pattanásom amiatt szeretnék alapozót használni. A szeplömet amugy sem tudnám eltakarni mert sötét barnák azt pedig egy alapozó sem takarja el!
2015. aug. 9. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!