Hogyan válasszunk megfelelő alapozót?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 19:50
1/5 anonim válasza:
Bőrtípushoz,majd a bőr színhez igazodót,tartósítószer menteset. Egy jó alapozó nem olcsó és nem Avonos meg ilyesmi.
2/5 anonim válasza:
Bőrtípusnak megfelelően, és a legjobb a nyak színéhez igazítani az árnyalatot.
3/5 anonim válasza:
ahogyan az előttem lévők írják, de szerintem nem feltétlenül kell drágának lennie, pláne ha csak ritkán használod. 2000 körül már jókat lehet kapni. csak ne legyen alkoholos, bármilyen bőrtípusod is van. én tegnap vettem újat, rimmel lasting finish nude-t, már imádom.
4/5 anonim válasza:
Nekem a Rimmel Match Perfection nagyon jó, de alapból a Rimmel London alapozók jók!
5/5 anonim válasza:
de meg van egy par ilyen oldal ahol leirjak:)) csak telefonrol nem tudok tobb linket irni de remelem azeet ez is segit..de ird be googleba ezt a kerdest hogy hogyan valasszak alapozot vagy valami ilyensmi :) en is most rimmel lasting finish nudet fogok venni :)) de az is lenyeges hogy megnezd az osszetevoket ne tomitse a porusokat es egyebek nezz majd utanna az alapozonak a kremmabian ott irnak velemenyeket:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!