A füllyukasztás mennyire fáj? Illetve milyen következményei lehetnek ha nagyon begyullad?
Vannak valami vészes következmények ?:S
Cimpámba szeretnék még egyet és holnap megyek kozmetikushoz de eléggé parázok,hogy fájni fog vagy elfertőződik.. mire kell ügyelni?
Nekem 12 éves koromba lyukasztották ki a fülem, nem is nagyon emlékszem, hogy milyen volt. :D
Szerintem keress rá a blomdahl fülbevalókra. Ezeket kifejezetten olyanoknak fejlesztették ki, mint akiknek érzékeny a fülük. (ezüstérzékenyek, hajlamosak ekcémára, babák)Persze, nem csak babáknak való, hanem felnőtt embereknek is. :)
6 füllyukam van, de ha valaki a közelembe jönne egy fülbelövő pisztollyal, agyonverném egy székkel :D .
Van amit azzal csináltak (több is de beforrtak többször), szerintem az a legilyesztőbb, de fájdalomra kibírható viszont azt hallottam lassabban gyógyul.
Kettőt magamnak szúrtam, ebből az egyik a legenyhébb a másik a legfájdalmasabb volt.
3-at tűvel csináltak, nem vészes, nem fáj annyira mint a belövés de tovább tart, viszont itt azonnal karikát is tudnak belerakni amit sokkal könnyebb mozgatni DE drágább. (nekem megérte hogy mégegyszer ne kelljen belövő pisztolyt látnom).
Van aki azt mondja kend alkohollal. Ez hülyeség. Van aki ad valami spéci gélt. Ez szintén hülyeség. Octenisept spré a barátod, hűsít, nem csíp és elég ráfújni, plusz az illata is egész kellemes. Ha begyullad tengeri sót oldasz fel egy pohár meleg vízben úgy hogy kb olyan sós legyen mint a könny és 1 percre belelógatod a füled, ezt naponta 1-2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!