Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Itthol kilyukasztottam a...

Itthol kilyukasztottam a fülemet. Szerintetek nem lesz semmi bajom, ha. (a többi lent)?

Figyelt kérdés
A tű 1 napig ecetes vízben volt, a fülbevalót betadinnal bekentem,majd a fülemet is betadinoztam a kezemet megint ecetes vízzel mostam meg + még a tűt meg is lángoltam és betadinoztam?

2015. jún. 25. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért sajnálsz kb 500 forintot arra, hogy egy szakember átlője a füled?...
2015. jún. 25. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert a környéken 3500 Ft-ba kerül!
2015. jún. 25. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor is megérné...

3500 forint egyáltalán nem sok.

2015. jún. 25. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 4000Ft volt, két lyuk fülbevalóval együtt. Szerintem ahhoz képest, hogy kb. 2 perc az egész elég drágán csinálta, de gondolom az ékszert kell kifizetni. Szerintem nem lesz baja csak próbáld kicsit békén hagyni egy ideig és csak tiszta kézzel nyúlj hozzá. Párszor majd meg kell mozgatni, forgatni, ha már lenyugodott egy kicsit. Ha meg mégis begyullad, elfertőződik akkor szerintem keress fel egy hozzáértőt mert nagyon csúnya dolgok sülhetnek ki belőle.
2015. jún. 25. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kettőt lőttem magamnak itthon, kettő között évek teltek el. Nem pénz baj volt, anya nem engedte volna. Én is fertőtlenítettem mindent, lángoltam. Semmi baj nem lesz. Utólag begyulladhat a szakemberes is. Csak picikét mozgasd benne a fülit, de ne vidd túlzásba! Ha érzed hogy gyullad, kis alkohol, ok lehet hogy csípni fog kicsit, de gyorsan rendbe hozza. Baj lehet még a füli fémje, inkább arany, ezüst orvosi fém a jobb. Nekem nem nagyon volt gondom, attól nem lesz baj hogy te csináltad, fertőtlenítés megvolt...

Annyit a szakemberekről, hogy párom fülét szakember csinálta. Na, úgy ráakadt a gép a már belőtt fülbevalóra, hogy fél óráig tépték neki a friss lyukkal mire leszedték a füléről a gépet. Másodikat már itthon csinált ő is. :)

2015. jún. 27. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk piercinget már én sem mernék itthon, azt már én is csináltattam.
2015. jún. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!