Itthol kilyukasztottam a fülemet. Szerintetek nem lesz semmi bajom, ha. (a többi lent)?
Szerintem akkor is megérné...
3500 forint egyáltalán nem sok.
Én kettőt lőttem magamnak itthon, kettő között évek teltek el. Nem pénz baj volt, anya nem engedte volna. Én is fertőtlenítettem mindent, lángoltam. Semmi baj nem lesz. Utólag begyulladhat a szakemberes is. Csak picikét mozgasd benne a fülit, de ne vidd túlzásba! Ha érzed hogy gyullad, kis alkohol, ok lehet hogy csípni fog kicsit, de gyorsan rendbe hozza. Baj lehet még a füli fémje, inkább arany, ezüst orvosi fém a jobb. Nekem nem nagyon volt gondom, attól nem lesz baj hogy te csináltad, fertőtlenítés megvolt...
Annyit a szakemberekről, hogy párom fülét szakember csinálta. Na, úgy ráakadt a gép a már belőtt fülbevalóra, hogy fél óráig tépték neki a friss lyukkal mire leszedték a füléről a gépet. Másodikat már itthon csinált ő is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!