Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül a füllyukasztás?

Mennyibe kerül a füllyukasztás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szeretném kilyukasztani a fülemet. Pontosabban az egyikbe még 2 lyuk lenne, a másikba még 1. Tudnátok segíteni, hogy kb. mennyibe fog kerülni? Lehetőleg strasszköveset szeretnék lövetni.

2015. jún. 28. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Változó, én csináltattam már 1000-ért meg 2500-ért is, helyfüggő.
2015. jún. 28. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3500Ft volt. Két lyukat lövettem köves fülbevalóval. Ez függ a helytől is, hogy hol csináltatod. A fülbevaló anyaga, mérete sem mindegy. Magáért a lövésért nem tudom, hogy mennyit kért, de emlékszem, hogy nekem is inkább a fülcsit kellett megfizetnem.
2015. jún. 28. 13:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) És nem tudjátok hol olcsóbb? Piercinges, kozmetikus, vagy esetleg máshol?
2015. jún. 28. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikus olcsóbb, piercinges ritkábban baltázza el és jobban ért hozzá. Én még életemben nem láttam kozmetikust gumikesztyűben fület lőni de volt aki meg se tisztította az ékszert.
2015. jún. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!