Mennyibe kerül a füllyukasztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szeretném kilyukasztani a fülemet. Pontosabban az egyikbe még 2 lyuk lenne, a másikba még 1. Tudnátok segíteni, hogy kb. mennyibe fog kerülni? Lehetőleg strasszköveset szeretnék lövetni.
2015. jún. 28. 13:25
1/4 anonim válasza:
Változó, én csináltattam már 1000-ért meg 2500-ért is, helyfüggő.
2/4 anonim válasza:
Nekem 3500Ft volt. Két lyukat lövettem köves fülbevalóval. Ez függ a helytől is, hogy hol csináltatod. A fülbevaló anyaga, mérete sem mindegy. Magáért a lövésért nem tudom, hogy mennyit kért, de emlékszem, hogy nekem is inkább a fülcsit kellett megfizetnem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) És nem tudjátok hol olcsóbb? Piercinges, kozmetikus, vagy esetleg máshol?
2015. jún. 28. 14:24
4/4 anonim válasza:
Kozmetikus olcsóbb, piercinges ritkábban baltázza el és jobban ért hozzá. Én még életemben nem láttam kozmetikust gumikesztyűben fület lőni de volt aki meg se tisztította az ékszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!