Nekd Be vált a Bellissima hajsimító Hajas László ajánlásával?
..az a helyzet hogy én megvettem kb 3 honapja ,és nemtudok vele olyan szép göndör loknikat csinálni mint ami a dobozzán fel van tüntetve.Vagy csak én vagyok hozzá ilyen béna?Tapasztalat,vélemény róla?
16L
Nekem is olyan van, én se tudok olyat csinálni b.nőm haját sikerült vmi gagyi göndörre megcsinálni, ami leginkább úgy nézett ki, mintha elfeküdte volna =D Sajátomon meg főleg nem tudom, mert hátul nem tudom megcsinálni magamnak =)
de biztosan ha sokat gyakorolnám, akkor sikerülne, de mivel van hajsütő vasam erre a célra, ezért nem gyakorlom =)
nekem is bellissima van, de nem a hajas-féle agyonreklámozott, hanem csak sima hajvasaló, de én tudok göndöríteni vele, más kérdés, h lusta vagyok hozzá XD
nem tudom, ti h. próbáltátok, de ez talán segíthet: http://www.youtube.com/watch?v=--jF3ktIhy4
Vetkőzős-hajcsavarás =)
Ha én így csinálom, akkor nem csinál semmit a hajvasalóm =S
amikor vasalom akkor is csak kb az 5. húzásra egyenesedik ki 1 tincs =S
Nekem is ilyenem van!Én nem göndörítek vele csak simitok, de a bnőm szépen megtudta vele csinálni magának a haját!Sztem csak gyakorolni kell vele!:)
20L
hát ez a csaj elég bénán csinálja.
sztem a legjobb, ha vesztek egy normál hajsütő vasat.
nekem philips van, anno 5000 ért vette bátyám, és olyan loknikat csinál, h megzavarodsz:D
ha hajhabozok is, egész éjjel tart a hajam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!