Bellissima vagy Remington?
most készülök hajvasalót venni (főként hullámosítani szeretnék vele ezért hajgöndörítőt semmiképp nem akarok)
melyik a jobb napi használatra?
bellissimából ezt néztem ki: [link]
remingtonból még nem néztem ki egyet sem.. :/
tudtok segíteni? köszönöm!! :)
Sztem Bellissima legyen!Nekem olyanom van és nagyon jól lehet vele göndöríteni!!Én kaptam hozzá DVD-t is amin vannak jó videók, hogy hogyan csináld!!!
21L
remington! remington curl vagy mi a neve és olyan gyönyőrű hullámokat tudok vele csinálni amit eddig soha nem tudtam..mindig ilyen hullámokra vágytam és ezzel sikerült annyira boldog vok:D
Az egyik barátnőmnek pont olyan van amit linkeltél :) Nagyon-nagyon jó, simán lehet vele göndöríteni, simítani, nagyon puha és fényes lesz utána a haj.
Nekem ilyenem van:
Ez egy régebbi Belissima, de szerintem igazából ugyanazokat ezzel is meg lehet csinálni, mint az előzővel :) Semmi különbséget nem éreztem, pedig mindkettőt sokszor használtam. És ez fele annyiba kerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!