Elromlott a Bellissima hajvasalóm. Magyarországon hol található ennek a cégnek a szervíze?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 19:25
1/4 anonim válasza:
Ne szenvedj szervízzel. Rohadt sok idő, utána meg kitalálják, hogy ilyen olyan alaktrészért fizess.
Ha adhatok egy tanácsot, legközelebb Remington vegyél, az a garanciás időn bőven túl működik és minőségibb-szerintem. Hajaslaci marketing ide vagy oda. Ráadásul cseregaranciát adnak, újra cserélheted.
Én sajnálom a sok Belissimában csalódott lányt, mert ezek nem minőségi termékek...
egy fodrász tanuló lány
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. júl. 26. 20:37
3/4 anonim válasza:
5. éve nyúzom a remington teflonos hajvasalómat, és soha semmi problémám nem volt vele...ellenben barátnőm Bellissima vasalója 2 évig működött, utána 1 perc után nem melegszik tovább, csak ha olyan kedve van...dobd ki, vegyél remingtont...
4/4 anonim válasza:
ne haragudj, remélem nem vetted okoskodásnak, végülis a kérdésre nem válaszoltam :( :) sajnos nem tudom hol van a szervíz, neten sem. Úgy tudom, a forgalmazója Privát kft vagy ilyesmi, a dobozon rajta van. Egy fiatal fiú a főnök, gondolom ő tudja hol mi merre :)
egy fodrász tanuló lány voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!