Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen olcso es jo szemfestek...

Milyen olcso es jo szemfestek lemosot tudtok?

Figyelt kérdés
amit nehezen tudok lemosni szenpillaspiral es tusvonal...de gondolom ez nem lepett meg senkit:))

2015. júl. 23. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de nekem a Garnier micellás vizei nagyon beváltak. Egy üveg több hónapig kibírja, és szépen leszedi a tust és a spirált is.
2015. júl. 23. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:

én is a garnier micellás vizét tudnám ajánlani, mert elsőre kicsit drágábbnak tűnhet, de csak mert sok van benne

és nem csak sminklemosónak, de arctisztítónak is jó (elsősorban amúgy az)

én napi 2x használom és egy kicsit több mint fél évig volt elég

szóval ha így nézzük, teljesen megéri

ha kifejezetten sminklemosót akarsz, akkor a sminklemosótejét ajánlanám

2015. júl. 23. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is a garnier micellás vizet használom. Olcsó, de csak nagyobb kiszerelésben kapható, ezért tűnhet elsőre drágábbnak. Nekem azért nem annyira könnyen viszi le a szemhéjtusomat és a spirált, kicsit dolgozni kell vele, de ez volt eddig a legkíméletesebb arctisztítóm.
2015. júl. 23. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják,micellás víz.Nem csíp,lehoz mindent,bár ez a sminkjeid minőségétől,tartósságától függ.De ha nem szánsz rá sokat,akkor a DM-ben kapható kétfázisú Balea szemfestéklemosót is ajánlom.600Ft körül van,az egyik kedvencem,mert enyhén olajos,így nem szárírja a bőrt.
2015. júl. 23. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
*szárítja
2015. júl. 23. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat es meglepo hogy epp egy garnier micellas viz es egy loreal micellas viz kozt vacillaltam egyebkent:)) csak gondolt lehet hogy nem hozna le a picit erosebb dolgokat ugye pl tus de ha mindenki ezt ajanlja akkor nincs kerdes :) a lemoso tejet urta meg valaki de az volt most es csipte a szemem es nem igazan hozta le a szemsminket es az adagolassal is bajba voltam szememnel mivel kremes allagu es ha sokat rakok belemegy a szemembe nem tuljo meg olajos hatas maradt az alapbol zsiros boromon tehat...de akkor most nagy bizalommal meg is veszem azt a micellas vizet:) koszonom:)
2015. júl. 23. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sima kókuszolajat használok lemosásra. Elég olcsó és a bőrnek is jó.
2015. júl. 23. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem pl. érzékeny, vízhiányos bőröm van és a kék flakonos garnier micellás víz baromira nem jött be. A sminket leszedi de arcápolásra az ilyen bőrtípusúaknak, mint én nem nyerő. Rival de Loop(vmi.) krémese viszont tökély volt és Dudás Barbaránál(világ és európabajnok sminkmester) is ez van. :P
2015. júl. 23. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is kókuszolajat használok sminklemosásra (is). Sokkal szebbek lettek a szempilláim tőle. :)
2015. júl. 24. 02:10
 10/11 A kérdező kommentje:
jo ea a kokuszolaj milyen? rendesen folyos olaj? rateszem a vattapamacsra es csak lezorlom vele a szemem? hol lehet kapni? mennyiert?
2015. júl. 24. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!