Szerintetek miért felszínes a legtöbb beauty blogger és miért hasonlít össze olyan termékeket, melyek nem is egy kategóriába tartoznak?
Attól mert nem mutatják a kamerába, még lehet nekik. Vagy te is azt a nézeted vallod, amit a telenor is hírdet, hogy "ha nem posztolod, akkor meg sem történt"? :D
Meg miért ne hasonlíthatnának össze eltérő dolgokat pl. a hatásukban vagy más szempont alapján?
konkrét példa? mert ezt így nem lehet megítélni?
nyilván ha egy műszempillát összehasonlít egy szemfestékkel, az idiótaság, de én még ilyet nem láttam.
ha meg egy 1000 ft-os alapozót összehasonít egy 6000 ft-ossal, az teljesen jó.
Hát igen, az általában egyértelmű, hogy a drágább profi sminkmárka jobb mint a drogériás.
Az embereket sokkal inkább érdekli az, hogy a saját árkategóriájukon belül melyik termék a jobb. tehát a sminkgurunak egyáltalán nem baj, ha 1000 ftos sminket mutat be, de akkor már hasonlítsa a 3-4 azonos árkategóriás terméket, mert akkor ez alapján tudok a boltban jó döntést hozni.
Bár a kategória ugrás lehet hasznos-ha pl. az 1000 forintosnál az 1800as-2000es cucc fényévekkel jobb, akkor az ember meggondolja hogy fizet-e érte kicsit többet.
De ha nem gondolja végig hogy mit árul, az hiteltelen.
5.
Engem pont érdekel az ilyen. Mert szeretném látni hogy egy Rossmannos alapozóhoz képest milyen egy MAC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!