Utóbbi időbe elég sok sminkes blogshotot olvastam. Minden második olyan termékeket tesztelt és mutatott be, amit ingyen kapott, reklámozás céljábol vagy mert blogger. Nem tudjavalaki hogy ez hogy müködik? Mikor kap, v mit kell tenni
Figyelt kérdés
Engem is érdekelne ez a termék bemutatas de nem tehetném meg anyagilag h mindig veszek újjat.Először azt hittem azért mert nagy a nezettsegük, olvasottságuk, de láttam h még csak az se.2014. júl. 30. 03:38
1/3 A kérdező kommentje:
blogspot*
2014. júl. 30. 03:47
2/3 anonim válasza:
Őket keresik meg, nem kell semmit tenni, csak blogolni, és ha valamelyik cég rád talál, megkeres. A legjobb ha beregized a blogot olyan blogolvasókba mint a magyarblogok.hu, vagy amit én szeretek a puderpamacs.hu-ra. Így olvasóid is rögtön lesznek.
3/3 anonim válasza:
A nevesebb webáruházak vagy azok akik jó termékeket árulnak nem hiszem, hogy szóba állnak a kis kezdő bloggerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!