Le lehet mosni a sminket sima krémmel (pl. Nivea) minden káros következmény nélkül vagy mindenképp szemfesték lemosót szabad használni erre a célra?
Figyelt kérdés
Csak szemhéjtust használok. Se szempillaspirál, se alapozó.2013. aug. 30. 19:03
1/8 anonim válasza:
Használj inmkább sminklemosót! :)
2/8 anonim válasza:
Ha nincs más, simán megteszi.
Ha érzékeny a szemed, már neccesebb.
3/8 anonim válasza:
szerintem teljesen jó. Én sok krémre vagyok allergiás, de amíg lemostam a sminkem, egyiktől sem volt bajom. Csak utána át kellett öblíteni az arcom, és bekenni normális krémmel. A nívea viszont szerintem nayon jó:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. aug. 30. 20:08
5/8 anonim válasza:
Régebben én testápolóval mostam le, nagyjából le is szedte, de valamiért nem igazán szerettem :/ Most babapopsi törlőt és kókuszolajat használok a lemosásra, ami pedig nem jön le ezekkel, azt lehozza az arclemosó gél.
6/8 anonim válasza:
használj spirált, anélkül gázul néz ki a tusvonal....
7/8 A kérdező kommentje:
Ugyan miért nézne ki gázul?
2013. szept. 12. 08:53
8/8 anonim válasza:
mert a szempillák eltűnnek, hacsak nem néznek ki spirál nélkül mintha mindig ki lenne festve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!