Akik már rendeltek ékszert, kiegészítőt, telefon tokot e-bay -ről mennyi idő alatt jött meg?
Honnan...?
Ha a kínai free shippinges gagyikra gondolsz, akkor változó. Ugyanattól az eladótól, ugyanakkor rendelve sem egyszerre kaptam meg dolgokat. Egyébként 2,5 hét illetve 2 hónap között volt eddig, meg van olyan is, amit sose kaptam meg, pedig újra is küldték. Állítólag. :D
2 hét alatt más országokból, nem ingyenes postával érkezik meg max. Bár lehet Kínából is, ott még csak az ingyen verziót próbáltam. :D
tegnap 21:22 penzt is visszakaptad es termek is megjott es nem szoltal az eladonak?
undorito fereg vagy
remelem jol leegsz majd a napon amikor a bikinit hordod es gusztustalan kiuteseid lesznek
rengeteg dolgot arulok en is az eBayen es kerem az egieket hogy az ilyen tragyaktol mentsen meg mint a te fajtad
Köszönöm szépen a jókívánságokat. Neked is hasonlókat. :D
1. Nem jó rám, azt írták, hogy S-es, nekem az a méretem, de ez kb L-esnek is elmenne... Így már csak azért se szólnék neki, mert nem is tudom hordani, mert ez minden, csak nem S-es...
2. Valami olyan kínaitől rendeltem, aki több ezer ruhát ad el, szóval nem hinném, hogy ettől szegényedne le.
3. Egyébként akkor használtam életemben először az Ebay-t, és fogalmam se volt, hogy hogy mködik. Nem e-mailt írtam, hanem olyan "case"-t, még most se tudtam, hogy lehet utána ott is írni neki. Na meg az utalgatáshoz sem értek.
4. Nem ismersz. Nem hinném, hogy "undorító féreg trágya" lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!