Szerintetek ronda ha egy lánynak fekete telefonja van?
Nagyon gáz lehetek, de soha az életben nem volt és nem is lesz feketén kívűl másmilyen telefonom.
L
Nem ronda, én is lány vagyok és fekete Sony m2-m van, eddig még se szólta le, hogy lány létemre fekete telefonom van.
Amúgy a fehér tényleg szebb, de akármilyen színű a telefonod, nem gáz.
Jézus, te tiszta hülye vagy. Már nem azért.
1. ez tényleg egetrengető probléma (se)
2. az egy dolog, hogy NEKED jobban tetszik a fehér (amúgy nekem is, de nem azért, mert lányos vagy mert az a divat... legjobb barátnőmnek fekete a telefonja, és nem fiús meg ronda se a telefon, se a csaj)... szóval el kellene fogadnod, hogy az ízlésed nem univerzális, és más nem fiúsabb vagy gázabb azért, mert nem ért veled egyet
3. aki ennyire a divat szt éli az életét, annak nincs egyénisége, és azt sajnálni tudom
utálom a fehér dolgokat, amiből ehet csak fekete van
nem mondott még rá senki semmit
nagyobb bajod ne legyen
24L
Nem.
Nekem fehér van,de feketét akartam,csak dec. 23 volt és azt mondták,hogy már máshol se valószínű és én ezt karácsonyra akartam (magamnak,magamtól :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!