Szerintetek melyik lenne jobb a szülinapomra? Bármelyiket megkaphatom a kettö közül de nem birok választani.
1. Kaphatok egy okostelefont, ontosabban az LG G4-et, nem tudom hogy láttátok-e már a reklámját.
2. Egy komplet profi smink és haj cuccokat.
Am 12/L ;)
Egyik se
12 évesen én görkorit kaptam meg 1-2 filmet DVD-n
szomorú,hogy néhány gyereket ennyire elkényeztetnek és hagyják nekik, hogy nagynak higgyék magukat, főleg 12 évesen
én ha úgy vagyok hogy nemtudom mit szeretnék szülinapra, de édesanyáék mindenképpen szeretnének meglepni valamivel akkor pénzt kérek :) az mindig jól jön. Évek alatt össze tudod gyűjteni és mikor sok lesz, vehetsz belőle akár egy olyan drágább dolgot amire már felnőttként is szükséged van.
De én sérteni akarlak, ezért is olvass tovabb. Szóval előző válaszoló még görkorit kapott 12 évesen...ok...de ez már nem a mai világ. Ha a szüleid megtehetik, és érted meg is teszik, válaszd az okostelefont, mert egy fiatal tényleg jól elbíbelődik vele, nem kell ahhoz businessmannek lenni....vagy a másik dolog hogy kérj valami hajápolásos dolgot, a sminket még tényleg korai, visszaütői lehetnek a jövőben hogy már most fiatalon, a makulátlan bőrödön ilyen szépítőket használsz :/ viszont én pl mostanában (előző karácsony) olyan dolgokat kaptam amivel hajat tudunk formázni itthon. Szerintem egy profi hajvasaló, egy kúpvas, vagy egyéb hajformázó egy lánynak mindig szuper ajándék lehet, és azt 12 évesen is nyugodtan lehet használni, hogy ne mindig unalmasan egysíkú, ugyanolyan legyen a hajad.
Remelem segítettem :)
Szóval én NEM sérteni akarlak* , ne haragudj lemaradt a nem xd
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!